325I E30 touring - prodáno

Prodej aut zn. BMW jiného typu, než je E30
Odpovědět
Balda

325I E30 touring - prodáno

Příspěvek od Balda » 13. 12. 2007 14:14

Bohužel mě okolnosti donutili prodat auto, které jsem původně chtěl kompletně zrenovovat do originálního stavu. Vzhledem k mýmu momentálnímu zdravotnímu stavu nemám možnost na něm pracovat.
Jedná se o: 325i touring, diamandschwarzmetalik, r.v.1988, dovoz D Mnichov, najeto cca 178t. km, jasný původ, serviska do posledního km, všechny klíče, velmi bohatá výbava. Auto není na CZ dokladech, ale lze přihlásit.

Výbava: 4x el. okna, el. šíbr, el. a vyhřívaná zrcátka, centrál na klíč, vyhřívaný zámek řidiče, tempomat, orig. malý alarm, ABS, servo, roleta kufru se síťkou, orig. kola BBS 15 vč. rezervy, přední mlhovky, RMFD RADIO BAVARIA C EXCLUSIVE, vyhřívané RECARO sedačky, vyhřívané ostřikovače, chekcontrol, originál komplet nářadí pro touring...

Technický stav: koroze levýho předního blatníku, řidičvých a pátých dveří (všechny náhradní dveře + blatník dodám k autu), vůle v kloubu přední nápravy, lehce prodřená řidičova sedačka, zánovní výfuk + chladič s visco spojkou, v D měněny všechny tlumiče pérování orig, BMW. To je asi vše, co jsem na autě zjistil. Jinak motor vrní jak koťátko a řve jak lev. Možná bude chtít překontrolovat vůle ventilů. K autu dodám spoustu náhradních dílů, které jsem chtěl použít na renovaci.

Foto dodám příští týden až mi bude vrácen foťák.
Cena je pevná 30.000,- Kč Tudíž za cenu, za kterou jsem pořídil auto bez náhradních dílů, ty dodám k vozu zdarma. Pokud se uzdravím dřív než auto prodám, pak bude můj záměr s autem opět stejný. :) Podle doktorů to bude, až ke konci příštího roku. :( Takže na prodeji vůbec nespěchám. Rád bych taky auto prodal nějakýmu nadšenci, co bude mít s autem podobný úmysly jako já. :wink:

Někteří z fóra auto už viděli, tak můžou poreferovat. :wink:

kontakt: 775 342 059

Odpovědět