Prodám BMW E30 324TD prodáno
Prodám BMW E30 324TD prodáno
prodáno
Naposledy upravil(a) majkloz dne 16. 12. 2007 15:41, celkem upraveno 2 x.
můžeš mi poslat foto na balikjan@seznam.cz dík
Taky mi posli FOOOOTOOOO
do te zname schranky .....JsemCurakKteryNeumiZavolat@AZasiramInzerci.CZ 
P.S.: je fakt smesne ze v inzeratu je same POSLI FOTO na xxx@yyyy.cz

hmm odkedy ked volas tak aj vidis auto ??? hmm take nepoznam jedine nju 3G ale myslim ze na mail je to jednoduchsiepkot píše:Taky mi posli FOOOOTOOOOdo te zname schranky .....JsemCurakKteryNeumiZavolat@AZasiramInzerci.CZ
E30 POWALOWA
A u Vas na Slovacku neumite dotycnemu poslat rovnou email... nebo se po tel. dohodnout na zaslani fotek, asi mate hlavu tou borovickou hodne prolitouPowaLowa píše:hmm odkedy ked volas tak aj vidis auto ??? hmm take nepoznam jedine nju 3G ale myslim ze na mail je to jednoduchsiepkot píše:Taky mi posli FOOOOTOOOOdo te zname schranky .....JsemCurakKteryNeumiZavolat@AZasiramInzerci.CZ

heh nj mi tu aspon neco mame ale to je jedno ono nemas to jedno ci to sem pisu alebo nie??? ci ti vadi ze budu mat viac prispevkov?? ale zavidis ze budu mat fotky??pkot píše:A u Vas na Slovacku neumite dotycnemu poslat rovnou email... nebo se po tel. dohodnout na zaslani fotek, asi mate hlavu tou borovickou hodne prolitouPowaLowa píše:hmm odkedy ked volas tak aj vidis auto ??? hmm take nepoznam jedine nju 3G ale myslim ze na mail je to jednoduchsiepkot píše:Taky mi posli FOOOOTOOOOdo te zname schranky .....JsemCurakKteryNeumiZavolat@AZasiramInzerci.CZ
E30 POWALOWA
heh nj mi tu aspon neco mame ale to je jedno ono nemas to jedno ci to sem pisu alebo nie??? ci ti vadi ze budu mat viac prispevkov?? ale zavidis ze budu mat fotky??[/quote]PowaLowa píše: A u Vas na Slovacku neumite dotycnemu poslat rovnou email... nebo se po tel. dohodnout na zaslani fotek, asi mate hlavu tou borovickou hodne prolitou
Nake prispevky mi jsou uplne u p....e a fotky teoreticky taky. Jen me nebavi hledat nake mozne informace k inzeratu mezi 100x zaslanym "Posli FOTO" .
Tod vse - jak proste.
Priznavam se a zaroven se i omlouvam za OT, ale .....