prodám bmw 325ix touring
prodám bmw 325ix touring
Prodám bmw 325ix touring e30 v automatu modrofialová metalíza rv-88 v celkem slušném stavu kromě vytápěných sedaček a zrcátek nic v el. v srpnu dovezeno a přihlášeno vše by mělo být originál kromě výfuku který dělal nekdo v německu oválné koncovky na obouch stranách nové rozvody a náplně nové všechny kotouče a destičky lehce orezlé páté dveře pod znakem jinak vše ok fotky budu posílat mailem cenu si představuji 37000kč odpovidejte na sz nebo na tel:732283484
Re: prodám bmw 325ix touring
Prodám bmw 325ix touring e30 v automatu modrofialová metalíza rv-88 v celkem slušném stavu kromě vytápěných sedaček a zrcátek nic v el. v srpnu dovezeno a přihlášeno vše by mělo být originál kromě výfuku který dělal nekdo v německu oválné koncovky na obouch stranách nové rozvody a náplně nové všechny kotouče a destičky lehce orezlé páté dveře pod znakem jinak vše ok fotky budu posílat mailem cenu si představuji 37000kč odpovidejte na sz nebo na tel:732283484
pořád aktuální

pořád aktuální
Prodej bmw 325ixa touring

pořád aktualní
odpověd
dekuji ale každým takovým kárným odkazem se stejně posunu na začátek takže jsem nepochopil tvoje obavy o první místo v rubrice ale jinak dík o starost zajisté to píšeš každému co si aktualizuje inzerát každý denbiker píše:aktualizuj trosku s ohledem na ostatni uzivatele,kazdej by chtel mit inzerat vepredu naporad

Re: odpověd
ja ti ho moc rad posouvam,tomu ver a dekuju za revanz. ono to ma malej hacekPlešoun píše:dekuji ale každým takovým kárným odkazem se stejně posunu na začátek takže jsem nepochopil tvoje obavy o první místo v rubrice ale jinak dík o starost zajisté to píšeš každému co si aktualizuje inzerát každý denbiker píše:aktualizuj trosku s ohledem na ostatni uzivatele,kazdej by chtel mit inzerat vepredu naporadale jestli nemáš nic jiného na práci můžeš pokračovat alespoň se o to nemusím starat (naber si to zle normálně na to nemám čas ale jsem doma s chřipkou a nemám nic jiného na práci)tak čus bus a kritice zdar
![]()

prvni aktualizace 07. 12. 2007 10:00
druha aktualizace 07. 12. 2007 14:28

muj den ma 24 hodin,. vsiml jsi si, ze jsou tu lide oznaceni "*** sponzor ***",tak prave z tech co prispivaji, jsme mi posouvajici placeni

pekny den.
E+5 

pošli mi prosím foto na balikjan@seznam.cz dík
prodám bmw 325ixa touring
fotky odeslány
pořád aktuální

pořád aktuální
pořád aktuální

pořád aktuální
-
prodám bmw 325ixa touring
pánové založte si svůj diskusní kroužek někde jinde tady je rubrika prodám bmw né pojdme se popichovat a vysmívat a zasírat inzeráty hovadinama
jinak prodej pořád aktuální

jinak prodej pořád aktuální