E30 318 4dvéř s technickou za 10000,- - sleva na 8000,-
E30 318 4dvéř s technickou za 10000,- - sleva na 8000,-
Prodáno
Naposledy upravil(a) Ráďula dne 23. 06. 2007 09:06, celkem upraveno 3 x.
320i
- baworák318
taky prosim o foto david.robota@seznam.cz.
fotka je stará tak půl roku... ještě před technickou
tedkons už je na hodně místech obroušená základovka a pokračovalo se v tmelení... a jsou oddělaný nárazníky a lišty na dveřích... no problem vrátit zpět 
jo je to karbec... zadní guma na nárazníku sundaná taky... takže mám vše potřebné...
kdo dá 8000,- může si ho odvézt!!! spěchám fakt moc, stěhuji se

jo je to karbec... zadní guma na nárazníku sundaná taky... takže mám vše potřebné...
kdo dá 8000,- může si ho odvézt!!! spěchám fakt moc, stěhuji se
Naposledy upravil(a) Ráďula dne 23. 06. 2007 09:01, celkem upraveno 1 x.
320i
stále čeká na nového řidiče...
interiér - docela pěkné, takové světlé polstrování dveří, zadní sedačky nově ušité potahy z tmavě hnědého manchesteru, přední - tam je potřeba navléknout potah!!! trhlé , potah mám., bohužel jsem zapoměl napsat že je prasklá palubka as uprostřed tak 0,7mm škvírka..., jináč ostatní plasty v ok stavu bez škrábanců a nějakých matlanic . zatím mám bohužel jen tuto fotku... snad něco přidám během týdne...
> jsem z UO - kraj pardubický
interiér - docela pěkné, takové světlé polstrování dveří, zadní sedačky nově ušité potahy z tmavě hnědého manchesteru, přední - tam je potřeba navléknout potah!!! trhlé , potah mám., bohužel jsem zapoměl napsat že je prasklá palubka as uprostřed tak 0,7mm škvírka..., jináč ostatní plasty v ok stavu bez škrábanců a nějakých matlanic . zatím mám bohužel jen tuto fotku... snad něco přidám během týdne...
320i
-
prosím pokud už máš nejaké fotky dalsi a interier tak prosím posli na mail, mel bych par otazecek a asi zajemRáďula píše:stále čeká na nového řidiče...

muj mail :
pete.007@seznam.cz.
zatim ahoj
posli foto pls max.roat@seznam.cz.
čus pošlí mi taky fotky měl bych zájem? STodor@seznam.cz
Tak se taky hlásím o foto parob@tiscali.cz
Jo a ještě foto na email prosím. tampier@email.cz
Díky