Prodam kompletni BMW 525 v LPG, r.v. 89 za 15.000,- Kc. Nebo rozprodam na dily - komplet LPG, komplet tmava skla s atestem , automaticka prevodovka, komplet okna v elektrice, napiste co byste potrebovali (auto ma cernou barvu).
Auto je nepojizdne (chybi chladic) - jinak by melo byt ok.
tel.: 776847203 (Karlovy Vary)
foto here: http://www.dobrakoupe.cz/nahradni-dily/ ... 118284.htm
Prodám BMW 525 v LPG rv.89 za 15.000,-
Radsi bych to prodal vcelku. Kolik by si byl ochotny za ty dily co potrebujes dat? Aby se mi to vubec vyplatilo. Ja myslim ze kdyz by sis to vzal vcelku za tu cenu tak to vyuzijes - LPG atd.DoctorX píše:Pokud by si se dostal k prodeji na dily ,muzu si rezervovat dvere (jen pokud jsou zdrave),most u řazeni jak je tam ovladani el. oken ,zadni sklo a cely vyfuk? Cena PLS...?
To chapu ze prodat to cele je lepsi ,mne to momentalne nema kde stat ,chvili bych to musel resit ,ptam se jen pokud by si to rozebiral na nahradni dily ,v selku to ma prednost.
Jinak bych tak min. 4.500 - 6.000,- dal. Zalezi jestli jsou Ty dvere zdrave.
LPG mne nelaka ,na smesovac to mam ted v aute a novy mne ceka v lete.

Pokud se mi to nepodari prodat vcelku zhruba do mesice tak to asi pujde rozebrat na dily a ozval bych se. Zatim budu cekat jestli to nekdo nevezme vcelku.DoctorX píše:To chapu ze prodat to cele je lepsi ,mne to momentalne nema kde stat ,chvili bych to musel resit ,ptam se jen pokud by si to rozebiral na nahradni dily ,v selku to ma prednost.