info na 720675625
P.S. poprosím DC a spol at tu někdo dá foto,předem děkuji

toto mě vždy fascinujeales. píše:tohle je ještě ta starší verze s 5kvaltem že? podle ceny nejspíš ano, každopádně ta zachovalost je fakt obdivuhodná, mám brouka v hlavěauto je k viděni v praze?
díky
nikde sem nic o vážným zajmu nepsal, pouze o broukovi v hlavě, který samo sebou stale je, protože v takovým stavu se auto jen tak nevidí, ale bohužel bych radši 3,8 a 6kvaltu, proto ten brouk v hlavě...ale jinak se rad přijedu povozit. take je to obchod a hra nervu nemyslíš? neříkám, že čekám až pujdeš s cenou dolu, ale taky určitě nepřiletím nadrženej hned první den, vím jak se takový auto prodava a není potřeba nikam spěchat...je to hop nebo trop a o tom je obchod a v tom já dělám(jen na mou obranu, at si nemyslíš že sem tluč huba...)M3maniac píše:toto mě vždy fascinujeales. píše:tohle je ještě ta starší verze s 5kvaltem že? podle ceny nejspíš ano, každopádně ta zachovalost je fakt obdivuhodná, mám brouka v hlavěauto je k viděni v praze?
díkykdybych napsal v praze tak by odpověď zněla...škoda že to je tak daleko
je to 70km a nic,tak to je asi vážný zájem
ales. píše:nikde sem nic o vážným zajmu nepsal, pouze o broukovi v hlavě, který samo sebou stale je, protože v takovým stavu se auto jen tak nevidí, ale bohužel bych radši 3,8 a 6kvaltu, proto ten brouk v hlavě...ale jinak se rad přijedu povozit. take je to obchod a hra nervu nemyslíš? neříkám, že čekám až pujdeš s cenou dolu, ale taky určitě nepřiletím nadrženej hned první den, vím jak se takový auto prodava a není potřeba nikam spěchat...je to hop nebo trop a o tom je obchod a v tom já dělám(jen na mou obranu, at si nemyslíš že sem tluč huba...)M3maniac píše:toto mě vždy fascinujeales. píše:tohle je ještě ta starší verze s 5kvaltem že? podle ceny nejspíš ano, každopádně ta zachovalost je fakt obdivuhodná, mám brouka v hlavěauto je k viděni v praze?
neříkám, že ne proto taky ten brouk v hlavě.Lukas-e21 píše:ales. píše:nikde sem nic o vážným zajmu nepsal, pouze o broukovi v hlavě, který samo sebou stale je, protože v takovým stavu se auto jen tak nevidí, ale bohužel bych radši 3,8 a 6kvaltu, proto ten brouk v hlavě...ale jinak se rad přijedu povozit. take je to obchod a hra nervu nemyslíš? neříkám, že čekám až pujdeš s cenou dolu, ale taky určitě nepřiletím nadrženej hned první den, vím jak se takový auto prodava a není potřeba nikam spěchat...je to hop nebo trop a o tom je obchod a v tom já dělám(jen na mou obranu, at si nemyslíš že sem tluč huba...)M3maniac píše: toto mě vždy fascinujekdybych napsal v praze tak by odpověď zněla...škoda že to je tak daleko
jo jen pro info, za 3.8 v 6-kvaltu dáš tak 10tis Euro...minimalně.
Tak teď jsi mě doopravdy dostal...hra nervů jo?ales. píše:nikde sem nic o vážným zajmu nepsal, pouze o broukovi v hlavě, který samo sebou stale je, protože v takovým stavu se auto jen tak nevidí, ale bohužel bych radši 3,8 a 6kvaltu, proto ten brouk v hlavě...ale jinak se rad přijedu povozit. take je to obchod a hra nervu nemyslíš? neříkám, že čekám až pujdeš s cenou dolu, ale taky určitě nepřiletím nadrženej hned první den, vím jak se takový auto prodava a není potřeba nikam spěchat...je to hop nebo trop a o tom je obchod a v tom já dělám(jen na mou obranu, at si nemyslíš že sem tluč huba...)M3maniac píše:toto mě vždy fascinujeales. píše:tohle je ještě ta starší verze s 5kvaltem že? podle ceny nejspíš ano, každopádně ta zachovalost je fakt obdivuhodná, mám brouka v hlavěauto je k viděni v praze?
a kdo Reného nezná, ten nepochopí a neporozumí..M3maniac píše:Tak teď jsi mě doopravdy dostal...hra nervů jo?ales. píše:nikde sem nic o vážným zajmu nepsal, pouze o broukovi v hlavě, který samo sebou stale je, protože v takovým stavu se auto jen tak nevidí, ale bohužel bych radši 3,8 a 6kvaltu, proto ten brouk v hlavě...ale jinak se rad přijedu povozit. take je to obchod a hra nervu nemyslíš? neříkám, že čekám až pujdeš s cenou dolu, ale taky určitě nepřiletím nadrženej hned první den, vím jak se takový auto prodava a není potřeba nikam spěchat...je to hop nebo trop a o tom je obchod a v tom já dělám(jen na mou obranu, at si nemyslíš že sem tluč huba...)M3maniac píše: toto mě vždy fascinujekdybych napsal v praze tak by odpověď zněla...škoda že to je tak daleko
tak to jde vidět ,že nevíš s kým máš tu čest....teda jestli sis myslel ,že mám nervy z toho,že to neumím prodat
až prodáš tolik emek co já tak to pochopíš
a aby jsi byl úplně v obraze ,tak mi vedle ni stojí M3 e46 a e60ka
takže mám fakt nervy zdali budu mít co jíst
a právě proto,že vím v jakým je zachovalém stavu ti dopředu říkám že ji nedám ani o korunu levněji
a taky bych tě chtěl poprosit,aby ses nejezdil povozit,protože to je to co mi hejbe žlučí....když se lidi choděj vozit kárama ,které stejně nekoupí....ubohost obírat prodávajicího o čas a peníze.
P.S. chtěl bych se všem rozumným lidem tady předem omluvit za ty arogantní věty,které patřili jen a jen člověku,který si myslel ,že to je pro mě hra nervůděkuji za porozumění...
máš pravdu já neznám tebe, stejně tak jako ty neznáš měM3maniac píše:Tak teď jsi mě doopravdy dostal...hra nervů jo?ales. píše:nikde sem nic o vážným zajmu nepsal, pouze o broukovi v hlavě, který samo sebou stale je, protože v takovým stavu se auto jen tak nevidí, ale bohužel bych radši 3,8 a 6kvaltu, proto ten brouk v hlavě...ale jinak se rad přijedu povozit. take je to obchod a hra nervu nemyslíš? neříkám, že čekám až pujdeš s cenou dolu, ale taky určitě nepřiletím nadrženej hned první den, vím jak se takový auto prodava a není potřeba nikam spěchat...je to hop nebo trop a o tom je obchod a v tom já dělám(jen na mou obranu, at si nemyslíš že sem tluč huba...)M3maniac píše: toto mě vždy fascinujekdybych napsal v praze tak by odpověď zněla...škoda že to je tak daleko
tak to jde vidět ,že nevíš s kým máš tu čest....teda jestli sis myslel ,že mám nervy z toho,že to neumím prodat
až prodáš tolik emek co já tak to pochopíš
a aby jsi byl úplně v obraze ,tak mi vedle ni stojí M3 e46 a e60ka
takže mám fakt nervy zdali budu mít co jíst
a právě proto,že vím v jakým je zachovalém stavu ti dopředu říkám že ji nedám ani o korunu levněji
a taky bych tě chtěl poprosit,aby ses nejezdil povozit,protože to je to co mi hejbe žlučí....když se lidi choděj vozit kárama ,které stejně nekoupí....ubohost obírat prodávajicího o čas a peníze.
P.S. chtěl bych se všem rozumným lidem tady předem omluvit za ty arogantní věty,které patřili jen a jen člověku,který si myslel ,že to je pro mě hra nervůděkuji za porozumění...