E36 Compact 318Ti - M42
E36 Compact 318Ti - M42
Nečekam že se tu objeví kupec, ale třeba někdo shání něco takovýho. Takže jde o 318 Ti(M42-menší povinný) Na autě jsou dělaný komplet brzdy(předek Ate Powerdisc, zadek zimerman desky Ate), nový sportovní tlumiče snižení M-technic , sportovní filtr, sportovní výfuk, M3 packet kromě zrcátek(boční lišty jsem sundal, protože začly zevnitř korodovat, ale klidně přidám k autu), v elektrice okna, šíbr, zrcátka. Dále to má sportovní originál sedačky s hafo čudlíkama na nastavení, jsou bez výhřevu. Má to individual packet, takže tapecy a cedačky jsou červeno-černý. Ve předu jsou komponentní repro, vzadu ovaly Pioneer. Na autě jsou 17" alu s límcema nově zrenovované. Má to 2 airbagy(momentalně svítí kontrolka, podle diagnostiky nějaká chyba v sedačce spolujezdce). Když jsem to kupoval, bylo mi řečeno, že je upraven motor a převodovka, ale nevim o tom nic, ale auto jede dobře, tak by to chtělo posoudit někym kdo jezdí v IS, ale já jsem se svezl v coupe a nezdá se mi že by tak tahalo, ale to je možná váhou. Má to samosvor, zadní světla tmavý crystaly, dopředu jsem právě koupil xenony. Nevim co víc psát snad jen že lak je horší, ale nic hroznýho. Preferuji spíše lepší technický stav. S cenou se dá hejbat, bez zadnich crystalů, xenonů a 17" Alu by byla cena 85k, se všim cca 105k. Auto mam přes 2 roky a zatim vše šlape jak hodinky ale mouchy má jako každej starej krám R.V. 12/1995 najeto cca 192 tis dle tacho

[oo]=[][]=[oo] E36 328 Coupe+OO=[][]=OO E34 520iLPG Touring