BMW E30 320i m20
BMW E30 320i m20
Prodam BMW e30 320i motor m20, chrom, rv.86, automat, velice zachovaly, vse original. Nove cepy, tlumice a naplne. Motor serizen v AuTec. Nova TK. Mozno s alu ATS 15" s limcem nebo s original kanaldeklama 14". Cena cca 20 tisic. Mozna sleva nebo vymena za jiny vuz.
Foto poslu mejlem, -zatim se mi nepodarilo zjistit jak ho sem vlozit.
Tel.: 776622653
Foto poslu mejlem, -zatim se mi nepodarilo zjistit jak ho sem vlozit.
Tel.: 776622653
BMW E30 320i rv 86 coupe chrom automat
776622653
776622653
Prosim foto- vindys@centrum.cz
Dik
Dik
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravicko prosil bych tak fotecky na Jakub.Peths@seznam.cz. dekuji predem
ahoj ,měl bych asi zájem.Zkus mi poslat fotky.Dík moc iceman.i@seznam.cz.
Muzu taky poprosit o fotky na jar.truhlar@centrum.cz. . Je to 2 dv. bo 4 dv? A vymena za jake auto by pripadala v uvahu? Mam tu Golfa II GTi, 3dv ale trochu zlobi elektrika a ja hlavne potrebuju 4 dv.
bohuzel je to 2 dv. ale dvere jsou dost velky takze dozadu se leze celkem v pohode...Gabo píše:Muzu taky poprosit o fotky na jar.truhlar@centrum.cz. . Je to 2 dv. bo 4 dv? A vymena za jake auto by pripadala v uvahu? Mam tu Golfa II GTi, 3dv ale trochu zlobi elektrika a ja hlavne potrebuju 4 dv.
vymena nejlepe za nejake naftove auto ale golf by nevadil...-co konkretne v te elektrice zlobi???foto poslu na vas email
BMW E30 320i rv 86 coupe chrom automat
776622653
776622653
Konkretne? Nesviti zadni ani predni mlhovky, nesviti jedn pridavne dalkove svetlo, nejdou blinkry (teda vystrazne jsou, normalni ne), sterace a topeni jde jen po probliknuti dalkovyma, po prepnuti na parkovacky to prestane stirat a fokat vzduch, ta elektrika je neodborne opravovana ale minimalne na blinkry se chci o vikendu podivat. Kdyztak konkretnejsi popis + foto na www.golfino.wz.cz/main.php uplne aktualni fotky (ze stredy) bych kdyztak poslal na mailpusik.03 píše:bohuzel je to 2 dv. ale dvere jsou dost velky takze dozadu se leze celkem v pohode...Gabo píše:Muzu taky poprosit o fotky na jar.truhlar@centrum.cz. . Je to 2 dv. bo 4 dv? A vymena za jake auto by pripadala v uvahu? Mam tu Golfa II GTi, 3dv ale trochu zlobi elektrika a ja hlavne potrebuju 4 dv.
vymena nejlepe za nejake naftove auto ale golf by nevadil...-co konkretne v te elektrice zlobi???foto poslu na vas email
Prosím o foto na : Dragon-MP@seznam.cz Díky.