E30 320i Cabrio na prodej neb výměnu
E30 320i Cabrio na prodej neb výměnu
Je to r.v. 1989, provoz v SRN někdy do r. 1998, pak přivezeno k nám - majitelkou byla nějaká paní v Praze, pak jsme to koupili my. Auto je po havárii, ale naštěstí nic hrozného. Foto na vyžádání mailem s komentářem. Před havárií bylo ve 100%-ním technickém stavu - prošlo STK bez známosti, pouze s jedinou drobnou výtkou. Klíče jsou dvoje. Na tachometru je cca 117 tkm, ale může být stočený. Nicméně stav a chování auta nenapovídají nic o několika stech tisíc dalších najetých km...
Výbava: komplet elektrika, centrál na dálkové s některýma funkcema alarmu (domontovaný), černá kůže - sedadlo řidiče prošlo kompletní rekonstrukcí = je jak nové (+ přidám n.d. z ještě jednoho sedadla, které jsem přikoupil pro případ, že by konstrukce nebyla funkční). Na voze je tzv. velký počítač a všechny kontrolky fungují. Je namontován Pioneer na kazetu + je připojen changer na 6 cd - spojeno s el. anténou - funkční. Na vozidle byla cca před třemi lety udělána nová hadrová střecha, ale ten kdo ji dělal nevychytal detaily, takže došlo k dvěma drobným dírkám - zřejmě to tam dře o konstrukci při skládání. Velikost max 1 x 1 cm (ani ne). Dle vyjádření čalouníka není problém opravit (chystal jsem se provést zjara). Střecha je manuální. Dále je tam nový originální výfuk - dvouhlaveň (necelých 9 tis Kč) - ještě v záruce. Podvozek (tlumiče, ramena, silentbloky, atd.) je naprosto v pořádku. Motor běží naprosto bez kolísání, chytá napoprvé, žere po městě do 9 litrů, dálka kolem 8 l. A to jsem nejezdil zrovna zakřiknutě. Olej Mobil 1 Rally Formula 5W - 50 plná syntetika. Výměna cca každých 10 tis. km.
!!! K vozidlu je dále hardtop (s vyhřívaným oknem!) a windshott - 180 km/h s otevřenou střechou úplně v klidu! Také elegantní 16" hliníky (černých 5 paprsků a cca 10 cm stříbrný límec). Teď je to na Al 15" se zimním obutím - zánovní Michelin.
Cena do 50-ti tisíc Kč. Nezahrnuje však hardtop a windschott, ale nejsem vydřiduch. Oboje kola v ceně. Dohoda jistá, případně nabídněte něco na výměnu - řadu 3 (již pouze se střechou) nebo 6 nebo ...? Doplatek možný. Ropáky nebrat...
Díky za nabídky.
Výbava: komplet elektrika, centrál na dálkové s některýma funkcema alarmu (domontovaný), černá kůže - sedadlo řidiče prošlo kompletní rekonstrukcí = je jak nové (+ přidám n.d. z ještě jednoho sedadla, které jsem přikoupil pro případ, že by konstrukce nebyla funkční). Na voze je tzv. velký počítač a všechny kontrolky fungují. Je namontován Pioneer na kazetu + je připojen changer na 6 cd - spojeno s el. anténou - funkční. Na vozidle byla cca před třemi lety udělána nová hadrová střecha, ale ten kdo ji dělal nevychytal detaily, takže došlo k dvěma drobným dírkám - zřejmě to tam dře o konstrukci při skládání. Velikost max 1 x 1 cm (ani ne). Dle vyjádření čalouníka není problém opravit (chystal jsem se provést zjara). Střecha je manuální. Dále je tam nový originální výfuk - dvouhlaveň (necelých 9 tis Kč) - ještě v záruce. Podvozek (tlumiče, ramena, silentbloky, atd.) je naprosto v pořádku. Motor běží naprosto bez kolísání, chytá napoprvé, žere po městě do 9 litrů, dálka kolem 8 l. A to jsem nejezdil zrovna zakřiknutě. Olej Mobil 1 Rally Formula 5W - 50 plná syntetika. Výměna cca každých 10 tis. km.
!!! K vozidlu je dále hardtop (s vyhřívaným oknem!) a windshott - 180 km/h s otevřenou střechou úplně v klidu! Také elegantní 16" hliníky (černých 5 paprsků a cca 10 cm stříbrný límec). Teď je to na Al 15" se zimním obutím - zánovní Michelin.
Cena do 50-ti tisíc Kč. Nezahrnuje však hardtop a windschott, ale nejsem vydřiduch. Oboje kola v ceně. Dohoda jistá, případně nabídněte něco na výměnu - řadu 3 (již pouze se střechou) nebo 6 nebo ...? Doplatek možný. Ropáky nebrat...
Díky za nabídky.
marek c.
- ..::Brutus::..
- Lospiratos
Pls infa a fota o tom jak to bylo boreno na lospiratos@seznam.cz A kdyztak nejaky telefonicky spojeni ... Diky
prosím
info + foto zavodny.v@seznam.cz. + nabízím výměnu za krásnou 3ku 

774 266 255; Škoda 105, Škoda 120, Toyota Corolla E9 1,6S, Alfa Romeo 164 2,5 TD SUPER, BMW 735iA, Dodge Interpid 3,5 V6 24v, muj mazel BMW e30 2,0 r.v 91, BMW 525i e34 141 kW, e30 KABRIO a teď e39 528i Tiptronic FULL
foto
Prosím foto na tomaskorecek@email.cz Díky K.
www.bmwcentrum.cz
ODTAHOVÁ SLUŽBA NON-STOP ČR + EU již od 9,-Kč !!!
BMWcentrum- servis vozú BMW od 250,-Kč / h.
K Červenému dvoru 175/18a
Praha 10
tel. : +420 607 179 419
ODTAHOVÁ SLUŽBA NON-STOP ČR + EU již od 9,-Kč !!!
BMWcentrum- servis vozú BMW od 250,-Kč / h.
K Červenému dvoru 175/18a
Praha 10
tel. : +420 607 179 419
Nemáš ty fotky v nějaký lepší kvalitě ?? Tady není skoro nic vidět (asi jsem slepej)
kdyžtak pošli na Lameb0y@seznam.cz a můžeme se třeba i domluvit
kdyžtak pošli na Lameb0y@seznam.cz a můžeme se třeba i domluvit

Re: E30 320i Cabrio na prodej neb výměnu
marek c. píše:... Auto je po havárii, ale naštěstí nic hrozného....

Sorry za OT, ale muselo to ven.

E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: E30 320i Cabrio na prodej neb výměnu
BOOST píše:marek c. píše:... Auto je po havárii, ale naštěstí nic hrozného....![]()
Sorry za OT, ale muselo to ven.
Dobrej ftip!!!!!!!!!!!!!!!!
Spolumastilům.
Bez informací, které zasílám společně s fotkama mailem každému zájemci, jsou fotky zavádějící. Nejsem žádná socka a nepotřebuju někoho tahat za fusekli. Takže pokud to někoho seriózně zajímá a nemá představu, že to koupí za 5,50 Kč, tak jsem plně k dispozici.
Seriózním díky za zájem a spolumastilům čest!
marek c.
-
- Kontaktovat uživatele:
možná nabídka
no jde o to že jsem se koukl na ty fotky a to auto bylo docela dost poškrábané nabourané a podobně takže cena kolem 50 000 je podle mě hodně moc...ale jinak bych ti mohl nabídnou tu svou e30 mrkni na tenhle odkaz a dej vědět cena by byla...pokud budeš rychleší těch 30-32 000,-
http://www.chrudim2000.cz/inzerce/vypis ... ranky=1113
http://www.chrudim2000.cz/inzerce/vypis ... ranky=1113
Re: Spolumastilům.
Tak sorry no, nic proti tobě.marek c. píše:Bez informací, které zasílám společně s fotkama mailem každému zájemci, jsou fotky zavádějící. Nejsem žádná socka a nepotřebuju někoho tahat za fusekli. Takže pokud to někoho seriózně zajímá a nemá představu, že to koupí za 5,50 Kč, tak jsem plně k dispozici.

E30 340ic V8 6q- EX