kluci prodám svojí třícu protože jsem nějak vyhasnul a už pro mě není potřeba. jsem druhej majitel a přivezl jsem jí předloni z německa od prvního majitele. je to oficielní přestavba na inspektorátu,takže žádná překopávka. všechno je originál kromě kol. motor výbornej-mimo město bere 8 na 100. v praze 10l
potřebuju kvůli psovi něco většího.
interiér je jak novej.rádio bmw bavaria. mám k němu ještě zimáky na plecháčích a náhradní hlavu m40. má novej rozvodák,vodní pumpu,kotouče a destičky. barva červená. já ho nikdy ani neškrábnul. kdo chce ať mi napíše o foto nebo zavolá a přijede se podívat. jsem z prahy. tel.:604 177 194
pevná cena 30.000-
jo a ještě mám pochroumane šíbr,ale mám dva náhradní tak je dám k tomu. už se mi nechce se v tom vrtat.
zatím zdar pepé
e30 318 m40
e30 318 m40
Naposledy upravil(a) pepé dne 21. 07. 2006 16:29, celkem upraveno 1 x.
fotky ...
cau pepe, tady hribe, uz delsi dobu shanim zazhovalou 318 coupe, nejlepe verzi IS, ale klidne i normalni snizenou ... sem z Prahy ale tenhle tejden bohuzel na dovoleny takze na auto bych se moh nejdriv prijit podivat v sobotu k veceru nebo v nedeli. kazdopadne bych moc rad dostal naky ilustracni fotky - dik moc, hribe - petr.hribal@st.com. , tel 732 755 636.
Dekuji za foto na ziguli@centrum.cz