E36 318Ti Compact M42

Prodej aut zn. BMW jiného typu, než je E30
Odpovědět
George_D

E36 318Ti Compact M42

Příspěvek od George_D » 15. 05. 2006 09:50

Nečekam že se tu objeví kupec, ale třeba někdo shání něco takovýho. Takže jde o 318 Ti(M42-menší povinný) Na autě jsou dělaný komplet brzdy(předek Ate Powerdisc, zadek zimerman desky Ate), nový sportovní tlumiče(snížení 60/40 - možná malonko zvednu), sportovní filtr, sportovní výfuk, M3 packet kromě zrcátek, v elektrice okna, šíbr, zrcátka. Dále to má sportovní originál sedačky s hafo čudlíkama na nastavení, jsou bez výhřevu. Má to individual packet, takže tapecy a cedačky jsou červeno-černý. Na autě jsou 17" alu s límcema nově zrenovované. Na podvozku nově udělané čepy. Má to 2 airbagy. Když jsem to kupoval, bylo mi řečeno, že je upraven motor a převodovka, ale nevim o tom nic, ale auto jede dobře, tak by to chtělo posoudit někym kdo jezdí v IS, ale já jsem se svezl v coupe a nezdá se mi že by tak tahalo, ale to je možná váhou. Nevim co vác psát snad jen že lak je malonko horší, ale nic hroznýho. Preferuji spíše lepší technický stav. Nejradši bych to vyměnil za E34 525 vanos v super stavu, nebo prodám. Cenu jsem zatím nestanovil takže spíš domluvou. Auto mam přes 2 roky a zatim vše šlape jak hodinky ale mouchy má jako každej starej krám

Odpovědět