Cena 50000. - cena bez alu kol pouze s 15" plech.
Prosím pište jen ma mail nebo 604 997 061
Staniczek.pavel@cpost.cz.

Prodáno[/b]
Je to nějaké divné...Zlá doba a chudý kraj...Tady u nás má málokdo prachy.Ale jinak se taky moc divím.přeju Pájovi úspěšný prodej.Ale zase tak nízko to neprodávej.To spíš lidi odradí a budou hledat nějakou zradu.Flery píše:blbej dotaz ale ono se to jako neda prodat?? za tyhle kacky??? co se deje
Jj a toť můj případ. Auto sháním, tyhlety prachy mám, jsem z Ostravy, ale bohužel jsem na auta lajk, takže v té ceně hledám holt zradu a žádnýho známýho, co by se v tom vyznal nemám.sosak.cz píše:Ale zase tak nízko to neprodávej.To spíš lidi odradí a budou hledat nějakou zradu.Flery píše:blbej dotaz ale ono se to jako neda prodat?? za tyhle kacky??? co se deje
Vcera jsem se byl na to podivat, protoze me ta cena zaujala.gloom píše:Jaká je spotřeba? Co je třeba na autě vyměnit? Jak to vypadá s korozí? Díky
Ja jsem to nemyslel spatne, napsal jsem to sem proto, ze kazdy si pod pojmem "auto je v pohode" viz. vyse predstavuje neco jinehoPaja píše:Chlapi s autem nic není je v pohodě. Jezdil jsem celu zimu každý den a nikdy mě nenechalo ve štychu.
Cena je taková protože jsem doufal že ho dříve prodám.
Jelikož jsem koupil byt a chybí mi peníze na vybavení kuchyně.
Bez ledničky moc dlouho v bytě nepožiju.![]()
A co jsi tim chtel rict??? Hanim to auto nejak? Pomlouvam ho snad?? Nebo je snad spatne, ze jsem napsal co jsem videl???? Vymlouvam nekomu koupi??? To je snad na kupci jestli veme auto za 70 kteremu nic neni, nebo auto za 50 a aby to dostal do stavu "nic mu neni a je v pohode" tak do toho tech 20 nalijeMladoch píše:jestli tady bude vic lidi jako je mike 318 tak to nech radso zborit a prodej to na nd...je to rozumejsi...