BMW 323ti compact, prodáno prosím smazat
- fitipaldiw12
BMW 323ti compact, prodáno prosím smazat
PRODÁNO
Naposledy upravil(a) fitipaldiw12 dne 08. 03. 2014 20:31, celkem upraveno 1 x.
taky jsem na něj chtěl jet, ještě že jsem nejel...tenhle vypada fakt moc krásně! přeju brzkej prodej, já bych ho bral hned, ale to by mě někdo musel zbavit mýho ISaMisax píše:To bude jinej na toho za 30t jsem se byl podívat a to byl hroznej vrak...

BMW E36 316i->BMW e36 325i coupe R.I.P.->e46 323i->e36 328i coupe ->e34 525iA->e36 316i compact->e36 323i coupe->e39 530d + e30 318i->e36 328i se svorem
) ->e46 318i LPG-> e39 530dA->e39 523i->e39 523iA->e36 318iS se svorem

Drzim palce s prodejem ... sam jsem mel stribrnyho compacta 323ti v M packetu na 17" AC Rizkach a nikdo ho nechtel .... na velkym klubu se siri vlna typu: "dyt to ma zadni napravu z trici" ... a vsichni "odbornici" se toho chytaj
... ale prave tohle dela z toho compacta super zabavny auto ... hodne me mrzi, ze jsem ho prodal ....
Omlouvam se, ze sem si vylil srdicko .... ber to jako *up* pro krasny a zabavny auto ....

Omlouvam se, ze sem si vylil srdicko .... ber to jako *up* pro krasny a zabavny auto ....
- fitipaldiw12
ahoj kluci ANO JE TO ON a názor, že to byl hrozný vrak (myslíš asi vizuálně ne) protože po technické stránce bylo auto v pořádku...
KOPÍRUJI ZDE MOJI ODPOVĚD Z BMWKLUBU KDE JEDEN ČLEN MĚL HLOUPÉ ŘEČI A NÁMITKY ZA KOLIK JSEM TO KOUPIL A ZA KOLIK PRODÁVÁM!!!
tak za prvé děkuju klukům za nazor..
Rulezzz: pro tebe a tobě podobným bych chtěl říct to že jste ubožáci.. NIKDO Z VÁS AUTO NEVIDĚL PŘED KOUPÍ NA ŽIVO A TED KDYŽ TO PRODÁVÁM !!! Takže podobné debilní kecy koupil za 25 a prodává za 65 si nech až budeš mít správné info a chci Tě varovat jestli nebude do zítra do rána OMLUVA na bazoši kam si dal hodnocení tak budeš mít velký problém to mi věř...
KOUPIL JSEM ZA 25tis.kč to je správně + cesta cca 1500kč
nefunkční servo
nefunkční stahování oken obě stahovačky zlomené
hnusný 16" kola
špinavý interier
většina auta posprejovaná nějakým umělcem (domácí kutil se snažil skovat rez)
pomačkaná kapota
bez podběhů
bez náfuku na brzdy
bez mlhovek
bez zadních "M" světel
bez přední lišty "M" pod spz
zvětralý zašlý lak
atd.
PRO TVOJI INFORMACI CHYTRÁKU JSEM TOTO VŠE NECHAL ODSTRANIT/OPRAVIT NEBO DOKOUPIT !!!!!! a vše mi dělali v servisu !!!
VŠE JSEM TO NECHAL DĚLAT PRO SEBE TAK ABY SE MI JINAK HNUSNÝ COMPACT LÍBIL, ALE PŘI SEČTENÍ VŠECH MÝCH VOZŮ A VŠECH NÁKLADŮ (pojistky, opravy, provoz) JSEM ZJISTIL ŽE BY BYLO VHODNÉ SE VŠEHO POSTUPNĚ ZBAVIT A ZAČÍT VRÁŽET PENÍZE JINAM TROCHU ROZUMĚJI A TED SE MI NASKYTLA PŘÍLEŽITOST.
NEMUSÍM SE TADY NIKOMU TEDY ANI TOBĚ OBHAJOVAT, ALE JE CHCI ABY VŠICHNI VĚDĚLI JAK SE SKUTEČNOST MÁ!!!
KOPÍRUJI ZDE MOJI ODPOVĚD Z BMWKLUBU KDE JEDEN ČLEN MĚL HLOUPÉ ŘEČI A NÁMITKY ZA KOLIK JSEM TO KOUPIL A ZA KOLIK PRODÁVÁM!!!
tak za prvé děkuju klukům za nazor..
Rulezzz: pro tebe a tobě podobným bych chtěl říct to že jste ubožáci.. NIKDO Z VÁS AUTO NEVIDĚL PŘED KOUPÍ NA ŽIVO A TED KDYŽ TO PRODÁVÁM !!! Takže podobné debilní kecy koupil za 25 a prodává za 65 si nech až budeš mít správné info a chci Tě varovat jestli nebude do zítra do rána OMLUVA na bazoši kam si dal hodnocení tak budeš mít velký problém to mi věř...
KOUPIL JSEM ZA 25tis.kč to je správně + cesta cca 1500kč
nefunkční servo
nefunkční stahování oken obě stahovačky zlomené
hnusný 16" kola
špinavý interier
většina auta posprejovaná nějakým umělcem (domácí kutil se snažil skovat rez)
pomačkaná kapota
bez podběhů
bez náfuku na brzdy
bez mlhovek
bez zadních "M" světel
bez přední lišty "M" pod spz
zvětralý zašlý lak
atd.
PRO TVOJI INFORMACI CHYTRÁKU JSEM TOTO VŠE NECHAL ODSTRANIT/OPRAVIT NEBO DOKOUPIT !!!!!! a vše mi dělali v servisu !!!
VŠE JSEM TO NECHAL DĚLAT PRO SEBE TAK ABY SE MI JINAK HNUSNÝ COMPACT LÍBIL, ALE PŘI SEČTENÍ VŠECH MÝCH VOZŮ A VŠECH NÁKLADŮ (pojistky, opravy, provoz) JSEM ZJISTIL ŽE BY BYLO VHODNÉ SE VŠEHO POSTUPNĚ ZBAVIT A ZAČÍT VRÁŽET PENÍZE JINAM TROCHU ROZUMĚJI A TED SE MI NASKYTLA PŘÍLEŽITOST.
NEMUSÍM SE TADY NIKOMU TEDY ANI TOBĚ OBHAJOVAT, ALE JE CHCI ABY VŠICHNI VĚDĚLI JAK SE SKUTEČNOST MÁ!!!
- fitipaldiw12