318iS,50 000,- Sleva na 45000,-

Prodej aut zn. BMW jiného typu, než je E30
Be30 318iS

318is

Příspěvek od Be30 318iS » 04. 03. 2007 15:25

Za 45000 ani o korunu mín. Ještě jsi to neviděl a už chceš slevu?

Tomas is

kritika

Příspěvek od Tomas is » 04. 03. 2007 15:40

Dlouho jsem váhal, jestli se mám vložit nebo ne. Byl jsem asi první, kdo to auto viděl. Bylo to loni v létě, kdy jsi ho nabízel za 75.000,-. Už tenkrát jsem říkal Tvé ženě, že i za 40 je drahé. Teď když vidím, jak dlouho to prodáváš, tak zjišťuju, že jsem měl pravdu. Nezlob se, ale v tom autě má cenu jen ten motor. Auto jako takové je úplně obyčejné a naopak docela zbastlené. To co tady kluci prodávaj za 39.000 aspoň nějak vypadá. Neber si to nijak zle, já jsem koupil is za 75.000 a to Tvé mu nešahá ani po prahy, takže případná sleva je na místě.

DOEMIXXX
Kontaktovat uživatele:

Re: kritika

Příspěvek od DOEMIXXX » 04. 03. 2007 21:43

Tomas is píše:Dlouho jsem váhal, jestli se mám vložit nebo ne. Byl jsem asi první, kdo to auto viděl. Bylo to loni v létě, kdy jsi ho nabízel za 75.000,-. Už tenkrát jsem říkal Tvé ženě, že i za 40 je drahé. Teď když vidím, jak dlouho to prodáváš, tak zjišťuju, že jsem měl pravdu. Nezlob se, ale v tom autě má cenu jen ten motor. Auto jako takové je úplně obyčejné a naopak docela zbastlené. To co tady kluci prodávaj za 39.000 aspoň nějak vypadá. Neber si to nijak zle, já jsem koupil is za 75.000 a to Tvé mu nešahá ani po prahy, takže případná sleva je na místě.
ty rozumbrado proc sem pises??Sry za OT, ale musel jsem

Tomas is

kritika

Příspěvek od Tomas is » 06. 03. 2007 18:48

Čekal jsem nějaký negativa, ale od majitele, takže se do toho nemontuj. Napsal jsem to z jednoho prostého důvodu. Táhl jsem se tenkrát 60 km s manželkou a dvěma dětma, kdy mi před cestou bylo vybásněno super auto s novým lakem a kdoví s čím vším ještě. Po příjezdu se mi chtělo spíš brečet, než se rozplývat nad nějakým krasavcem. Je možné, že s autem se od té doby něco stalo, ale na těch fotkách teď, auto vypadá úplně jinak, než ve skutečnosti. Tímto bych debatu na toto téma s dovolením ukončil, protože to sem napatří. Na druhou stranu už jsem psal, že ten motor nemá chybu a s tím autem bude pěkně mávat. Takže případní zájemci nechť se přesvědčí sami, protože názor si utváříme každý sám. Vím, že každý auto přikrášlí do telefonu jak jen to jde a pak doufá, že když už tam jedeš, že ho snad i koupíš, ale tenkrát jsem byl fakt nasranej.

For Bee 30 318iS:
Doufám, že jsem Tě nějak neurazil, to jsem rozhodně nechtěl, jen říkám svůj názor, od toho fórum je. Zároveň Ti přeju brzké prodání, protože v létě se to bude prodávat ještě hůř.

No a ještě pro pana "dotčeného". Až se budeš chtít vyjádřit k nečemu, o čem budeš něco vědět, tak pak si piš OT jaký chceš. Hádat se ale nebudem. Tak ať se nám ty kola točí :)

Odpovědět