P: BMW 750iAL E32 TOP STAV
Re: dovoz
Uz tri dni mozes bez problemov - inak povedane, ak chces, mozes ist po tuto sedmu, doviezies ju, spravis kontrolu originality (tam by mali zistit ci neni kradnuta alebo prevarene cislo karoserie) a prihlasis normalne ako hociktore ine auto kupene v SR.Bumper píše:Trosku odbocim z temy i ked nerad bo to auto je fakt uzasne a nadherne ale zaujima ma ten dovoz na SR bo momentalne zhanam nejakeho tatosa a u nas su bud strasne predrazene alebo vygycovane.Newies kedy ma prist ten zakon a jak to bude stym prihlasovanim?Helldiver píše:Presne tak, mne sa dvihala zlc ked som tie sracky cital a to s autom nemam nic spolocne- Inac po novom roku ked bude povoleny dovoz aut u nas uz, tak viem o jednom clvoeku, ktory uz dlho zhana peknu sedmu u nas a nedari sa mu najist, mohol by si mi do sz napisat aspon orientacnu cenu?
E30 325i
E34 535i
E34 535i
OT. nedá mě to a zeptám se co je to za olej do Nivo za 700kč/L? Má tam být Pentosin 7.1 a ten stojí v bmw cca 170kč/L a do systému Nivo s ASC+T se vejdou cca 3L, a ještě jeden dotázek, má to katy nebo rezonátory? údajně by 750 pro švýcary měli mít rezonátory a bez lambdovou elektroniku. Omlouvám se za OT.
-
Nedá mi to a musím taky reagovat to jsi trochu přestřelil ne. Co si o sobě myslíš. O tvým autě si myslím to samé. zkurvil jsi to jak se nejvíc dalo.DJ HONZA píše:TĚŠÍM SE AŽ TĚ SEJMU !vwpavel píše:ty jsi fakt debilDJ HONZA píše:vyměnit za kabrio E30 325i bys předpokládám nechtěl viď?Možná jsem naivní![]()
![]()
![]()
myslís, ze by majitel tyhle klasiky v origu sel do tvyho ztuzelyho a zmrsenyho cabra? fakt sorry ale tohle uz je krapet moc
Zatáčka se dá projet pomalu, rychle a s BMW!
Ex BMW E34 Touring 525i Vanos
Ex BMW E34 Touring 525i Vanos
to vis v BMW jezdi ostri hosi no a taky bohuzel debilove, kteri ty auta akorat kurvej. Ja bych DJ Hozovi do pazouru moje bavo teda nedalbavorak009 píše:![]()
je to tu huste...

Naposledy upravil(a) pkot dne 08. 01. 2008 23:10, celkem upraveno 2 x.
Ty radsi soupej nohamaDJ HONZA píše:TĚŠÍM SE AŽ TĚ SEJMU !vwpavel píše:ty jsi fakt debilDJ HONZA píše:vyměnit za kabrio E30 325i bys předpokládám nechtěl viď?Možná jsem naivní![]()
![]()
![]()
myslís, ze by majitel tyhle klasiky v origu sel do tvyho ztuzelyho a zmrsenyho cabra? fakt sorry ale tohle uz je krapet moc

TEL: 722 935 480
E36 325ic M-PAKET -NYNÍ TOP STAV
-JAKO Z KATALOGU-
PÁR DÍLŮ NA E36 A E30 BY SE NAŠLO
E36 325ic M-PAKET -NYNÍ TOP STAV
-JAKO Z KATALOGU-
PÁR DÍLŮ NA E36 A E30 BY SE NAŠLO
- DJ HONZA
- Kontaktovat uživatele:
Max-Max píše:Honziku, vaz slova![]()
Miselovi se omlouvam za dalsi OT
Maxi,já se omlouvám a stydím za to,že jsem to sem musel napsat, vždycky jsem se snažil všude vyjít s každým v klidu,domluvou a nikdy to nenechat dojít takhle daleko.To že ,mi sprasili mýho kabrouška v renomovaný firmě na úpravu aut kde by měli vyjít vstříc přání zákazníka na zadání pouhého vytažení lemů aby tam šli kola a nevylézaly z blatníků, je jen moje osobní prohra,protože jsem tu na foru pro vás skončil jako srdcevní milovník BMW a musím se s tím srovnat sám ,přestat se kousat do rtů a bojovat dál,to je jen moje osobní věc ale když se po tobě chce někd vozit a ještě tě v tom vymáchat a přirovnávat tě k tuzingářům ke kterým jsem v životě nepatřil,tak jednou trpělivost dojde každýmu,jsme jen lidi a ani nevíš co mě to dělá s psychikou,říkám je to moje osobní prohra a měl jsem jim práci za kterou jsem zaplatil dost peněz omlátit o hlavu protože já to tak nechtěl a nechci to tu furt omýlat,abych nezahlcoval forum blbýma plkama ale když to jiának nejde omýlat to stále dokola když se najde nějaký pako z Liberce a z Teplic který umí maximáilně jen machrovat
Re: dovoz
DikesHelldiver píše:Uz tri dni mozes bez problemov - inak povedane, ak chces, mozes ist po tuto sedmu, doviezies ju, spravis kontrolu originality (tam by mali zistit ci neni kradnuta alebo prevarene cislo karoserie) a prihlasis normalne ako hociktore ine auto kupene v SR.Bumper píše:Trosku odbocim z temy i ked nerad bo to auto je fakt uzasne a nadherne ale zaujima ma ten dovoz na SR bo momentalne zhanam nejakeho tatosa a u nas su bud strasne predrazene alebo vygycovane.Newies kedy ma prist ten zakon a jak to bude stym prihlasovanim?Helldiver píše:Presne tak, mne sa dvihala zlc ked som tie sracky cital a to s autom nemam nic spolocne- Inac po novom roku ked bude povoleny dovoz aut u nas uz, tak viem o jednom clvoeku, ktory uz dlho zhana peknu sedmu u nas a nedari sa mu najist, mohol by si mi do sz napisat aspon orientacnu cenu?