Bmw 520i Black style

Prodej aut zn. BMW jiného typu, než je E30
Martin Dobrodinec

Re: bmwecko

Příspěvek od Martin Dobrodinec » 13. 09. 2007 08:11

manokad píše:Hele to auto vypada za 50 litru dobre nestal sem u nej ale myslim ze pan majitel vi proc za nej chce pade ma ti ho nechat zadarmo ze ses prijel podivta bmwecko ses asi fakt kreten proc tady nekomu kurvis inzerat nikoho nezajima zes projel 15kil asi jsi schudl ze ano ze tady brecis nikoho nezajima prijede jinej co to koupi a ty tady tvejma kecama co sis vyblil z hlavy odradis cloveka co by to auto koupil !!!!!!!!!ses kreten!!!!ja bezne jezdim na auto 2000km a howno!!!!!!!!!!!!nebrecim tady jak decko!!!!!!
:lol: :lol: :lol:

Ale jo je to tak....

kouBaMW
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kouBaMW » 13. 09. 2007 17:50

manokad píše:Hele to auto vypada za 50 litru dobre nestal sem u nej ale myslim ze pan majitel vi proc za nej chce pade ma ti ho nechat zadarmo ze ses prijel podivta bmwecko ses asi fakt kreten proc tady nekomu kurvis inzerat nikoho nezajima zes projel 15kil asi jsi schudl ze ano ze tady brecis nikoho nezajima prijede jinej co to koupi a ty tady tvejma kecama co sis vyblil z hlavy odradis cloveka co by to auto koupil !!!!!!!!!ses kreten!!!!ja bezne jezdim na auto 2000km a howno!!!!!!!!!!!!nebrecim tady jak decko!!!!!!
ale aspon se nespali dalsi kupec a bude vedet vic, tak mu nemusis nadavat za to ze to zverejnil :roll:

honzeeek

Příspěvek od honzeeek » 13. 09. 2007 18:13

Když si u něj nestal, tak drž hubu a neser se do toho chytrolíne.
Nawic na Twé wulgarismy neni nikdo zwedawej Obrázek

Odpovědět