Prodám M5 e34 top kousek

Prodej aut zn. BMW jiného typu, než je E30
M3maniac

Příspěvek od M3maniac » 12. 04. 2007 16:36

ales. píše:
M3maniac píše:
ales. píše: nikde sem nic o vážným zajmu nepsal, pouze o broukovi v hlavě, který samo sebou stale je, protože v takovým stavu se auto jen tak nevidí, ale bohužel bych radši 3,8 a 6kvaltu, proto ten brouk v hlavě...ale jinak se rad přijedu povozit. take je to obchod a hra nervu nemyslíš? neříkám, že čekám až pujdeš s cenou dolu, ale taky určitě nepřiletím nadrženej hned první den, vím jak se takový auto prodava a není potřeba nikam spěchat...je to hop nebo trop a o tom je obchod a v tom já dělám(jen na mou obranu, at si nemyslíš že sem tluč huba...)
Tak teď jsi mě doopravdy dostal...hra nervů jo? :D tak to jde vidět ,že nevíš s kým máš tu čest....teda jestli sis myslel ,že mám nervy z toho,že to neumím prodat :D až prodáš tolik emek co já tak to pochopíš :D a aby jsi byl úplně v obraze ,tak mi vedle ni stojí M3 e46 a e60ka :D takže mám fakt nervy zdali budu mít co jíst :D a právě proto,že vím v jakým je zachovalém stavu ti dopředu říkám že ji nedám ani o korunu levněji :wink: a taky bych tě chtěl poprosit,aby ses nejezdil povozit,protože to je to co mi hejbe žlučí....když se lidi choděj vozit kárama ,které stejně nekoupí....ubohost obírat prodávajicího o čas a peníze.

P.S. chtěl bych se všem rozumným lidem tady předem omluvit za ty arogantní věty,které patřili jen a jen člověku,který si myslel ,že to je pro mě hra nervů :wink: děkuji za porozumění...
máš pravdu já neznám tebe, stejně tak jako ty neznáš mě :wink:
a právě proto že se nejezdím jen vozit sem tě neotravoval jinak než tak, že sem se zeptal, kde je auto k vidění(protože má/mělo pražskou SPZ) odpověděl si(nebo kamarad za tebe)a to mi stačilo. ty si začal s teoriema o vážným zajmu, já se jen bránil, jestli tě to nějak pohoršilo sorry.
PS: jinak sem opravdu rád, že se máš dobře a nic ti nechybí...
Zapamatuj si jedno,když se někdo v inzerci ptá kde že je auto k vidění tak asi proto,že má o něj vážný zájem....v opačném případě nechápu....proč to takového člověka zajímá....kde se ona inzerovaná věc nachází...ale pro někoho je to možna hra nervů :D
M3 (e46) Hartge :-)

M3maniac

Příspěvek od M3maniac » 12. 04. 2007 16:38

tady je další věcna SZ která mi dnes došla ohledně M5...asi vážnej zájem....

citace:

a je jeste naprodej?? za kolik??? tyo je to dobry auto no ale myslim moc dobre neprodejny!!!

no bomba... :?

ales.

Příspěvek od ales. » 13. 04. 2007 10:53

M3maniac píše:
ales. píše:
M3maniac píše: Tak teď jsi mě doopravdy dostal...hra nervů jo? :D tak to jde vidět ,že nevíš s kým máš tu čest....teda jestli sis myslel ,že mám nervy z toho,že to neumím prodat :D až prodáš tolik emek co já tak to pochopíš :D a aby jsi byl úplně v obraze ,tak mi vedle ni stojí M3 e46 a e60ka :D takže mám fakt nervy zdali budu mít co jíst :D a právě proto,že vím v jakým je zachovalém stavu ti dopředu říkám že ji nedám ani o korunu levněji :wink: a taky bych tě chtěl poprosit,aby ses nejezdil povozit,protože to je to co mi hejbe žlučí....když se lidi choděj vozit kárama ,které stejně nekoupí....ubohost obírat prodávajicího o čas a peníze.

P.S. chtěl bych se všem rozumným lidem tady předem omluvit za ty arogantní věty,které patřili jen a jen člověku,který si myslel ,že to je pro mě hra nervů :wink: děkuji za porozumění...
máš pravdu já neznám tebe, stejně tak jako ty neznáš mě :wink:
a právě proto že se nejezdím jen vozit sem tě neotravoval jinak než tak, že sem se zeptal, kde je auto k vidění(protože má/mělo pražskou SPZ) odpověděl si(nebo kamarad za tebe)a to mi stačilo. ty si začal s teoriema o vážným zajmu, já se jen bránil, jestli tě to nějak pohoršilo sorry.
PS: jinak sem opravdu rád, že se máš dobře a nic ti nechybí...
Zapamatuj si jedno,když se někdo v inzerci ptá kde že je auto k vidění tak asi proto,že má o něj vážný zájem....v opačném případě nechápu....proč to takového člověka zajímá....kde se ona inzerovaná věc nachází...ale pro někoho je to možna hra nervů :D
třeba proto, aby dobudoucna(dobudoucna píšu zaměrně, protože se s tebou klidně vsadím, že ten inzerát tady minimálně ještě jeden měsíc bude...)věděl kde se nachází a případne to mohl spojit s nějakou pracovní cestou...protože auto vypadá fakt pěkně a za minimálně uvahu stojí...
tvoje dedukce je sice zajímava, ale v tomhle případě bohužel trochu zcestná, nemám ti to zazlý, neznáš mě ale "majetkem" jako ty se ohánět nebudu.
PS: jenom tak namatkou se zkus podívat kolika lidi se v inzeratech ptám kde auto mužu vidět a at mi pošle fotky maniaku...

M3maniac

Příspěvek od M3maniac » 13. 04. 2007 22:35

už to neřeš...potom co jsi napsal že prodej auta je hra nervů a že určitě ihned nepojedeš jen co inzerát uvidíš a že jsi obchodník a kdesi cosi ti já nemám zájem nic prodávat. Napsal jsem jasně,že ty věty které zaváněly jakýmsi vychvalováním co mám a jak na tom sem či nejsem jsem napsal čistě po tvých narážkách,že obchod je hra nervů a že jsi zkušený obchodník a jak si zkušeně vyčkáš až zjistíš jestli náhodou nebudu třeba ve sračkách abych ho tu po týdnu nabízel za 120 :wink: lidi co se jezdí dívat na auto které je od něj vzdálené 70 nebo 80km až budou mít kolem náhodou služební cestu nejsou zájemci ,ale prudiči.Ten kdo má zájem a u takového auta obzvlášť dotyčnému zavolá a má spousty otázek,protože by to měla být tak trochu srdeční záležitost Ty zkušený obchodníku s nervama :D chceš mit za každou cenu pravdu,ale to v tomto případě jaksi není možné.Takže se měj hezky a přeju hodně štěstí při koupi 3,8ky s 6ti kvaltem v top stavu,serviskou a za 120k :wink:

ales.

Příspěvek od ales. » 14. 04. 2007 10:17

M3maniac píše:už to neřeš...potom co jsi napsal že prodej auta je hra nervů a že určitě ihned nepojedeš jen co inzerát uvidíš a že jsi obchodník a kdesi cosi ti já nemám zájem nic prodávat. Napsal jsem jasně,že ty věty které zaváněly jakýmsi vychvalováním co mám a jak na tom sem či nejsem jsem napsal čistě po tvých narážkách,že obchod je hra nervů a že jsi zkušený obchodník a jak si zkušeně vyčkáš až zjistíš jestli náhodou nebudu třeba ve sračkách abych ho tu po týdnu nabízel za 120 :wink: lidi co se jezdí dívat na auto které je od něj vzdálené 70 nebo 80km až budou mít kolem náhodou služební cestu nejsou zájemci ,ale prudiči.Ten kdo má zájem a u takového auta obzvlášť dotyčnému zavolá a má spousty otázek,protože by to měla být tak trochu srdeční záležitost Ty zkušený obchodníku s nervama :D chceš mit za každou cenu pravdu,ale to v tomto případě jaksi není možné.Takže se měj hezky a přeju hodně štěstí při koupi 3,8ky s 6ti kvaltem v top stavu,serviskou a za 120k :wink:
heled, neříkám, že sem kdoví jakej obchodník, to po par letech prodeje muže říct jedině vul. a hra nervu to určitě je(nebo nás to aspon na ruzných školení učili:-)),ale ne tady na internetu, ale až spolu budem stát proti sobě u toho konkretního auta. jak sám říkáš, taky už si něco prodal, tak asi víš jak to myslím. tady to spolu mužem řešit jak chcem, ale obchod bude probíhat, až se budem dívat z očí do očí a bavit se nad konkretní věcí. a jak sám uznáš, když sem se ptal kde auto je nemohl sem tušit(zas takovej jasnovdec nejsem), že bude stát na moravě kousek odemě, když mělo pražskou spz a většina aut co se tady prodava je praha nebo příhraničí a v době kdy sem se ptal sem zhodou okolností tím směrem měl cestu, tak sem to s ní chtěl spojit. ještě jednou ti říkám, že kromě toho že sem se zeptal kde auto stojí a že vypadá pěkně sem nic neřekl...aspon ne nic zaco bych se měl někomu omlouvat nebo nechat nekoho at si o mě otírá hubu.
tot muj pohled na věc a taky rada, pokud nechceš at se tě někdo ptá na zakladní otázky, uved zakladní věci hned na začátku odpadne ti spousta blbých dotazu a telefonu.
PS: ještě mi prosímtě vysvětli tuhle větu..."Takže se měj hezky a přeju hodně štěstí při koupi 3,8ky s 6ti kvaltem v top stavu,serviskou a za 120k" děláš vola ze mě nebo ze sebe, že neumíš číst, když sem někde nahoře psal, že je mi jasný, že takový auto se pohybuje trošku cenově někde jinde než to co nabízíš ty?

M3maniac

Příspěvek od M3maniac » 14. 04. 2007 11:51

jak jsem psal...neřeš to...já se o tebe začal otírat až po tvých řečech o hře nervů...ano ta platí,pokud je dotyčnej ve finanční tísni... bohužel jsi šlápl vedle. Já zde dal odkaz na jiné fórum kde veškeré údaje včetně ceny jsou.Takže PEACE :D a mám pořád stejnej názor že pokud někdo bydlí takovej kousek a špekuluje kdy náhodou pojede kolem zadarmo v pracovním procesu o toto auto nemá absolutně zájem.Já pro něj jel 380km autobusem a pro M3ku 1000km autem,tomu se říká zájem o koupi auta. :wink: a ta narážka na 3,8ku? no u hry nervu to tak je né? si počkáš na něčí krizi a je to :D

Lukas-e21

Příspěvek od Lukas-e21 » 14. 04. 2007 14:20

ales. píše: heled, neříkám, že sem kdoví jakej obchodník, to po par letech prodeje muže říct jedině vul. a hra nervu to určitě je(nebo nás to aspon na ruzných školení učili:-)),ale ne tady na internetu, ale až spolu budem stát proti sobě u toho konkretního auta.

Další školenej obchodník.......

na školení ser, sou v praxi z 99% nepoužitelný.
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru

ales.

Příspěvek od ales. » 15. 04. 2007 16:01

Lukas-e21 píše:
ales. píše: heled, neříkám, že sem kdoví jakej obchodník, to po par letech prodeje muže říct jedině vul. a hra nervu to určitě je(nebo nás to aspon na ruzných školení učili:-)),ale ne tady na internetu, ale až spolu budem stát proti sobě u toho konkretního auta.

ty jo, dřív sem to nějak neřešil, ale fakt to má něco do sebe...ale jinak sem zastánce toho neuč se život tě naučí:-)...ale je dobrý to lehce pospojovat, přece jen od narození všechnu moudrost neseřereš...

Lukas-e21

Příspěvek od Lukas-e21 » 15. 04. 2007 16:54

ales. píše:
Lukas-e21 píše:

ty jo, dřív sem to nějak neřešil, ale fakt to má něco do sebe...ale jinak sem zastánce toho neuč se život tě naučí:-)...ale je dobrý to lehce pospojovat, přece jen od narození všechnu moudrost neseřereš...
Praxe, praxe, praxe
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru

Všechno Jde!!!

Příspěvek od Všechno Jde!!! » 17. 04. 2007 16:18

hosi hosi ,,cetli jste to ?????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jo pobavilo me to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ales.

Příspěvek od ales. » 17. 04. 2007 18:19

Všechno Jde!!! píše:hosi hosi ,,cetli jste to ?????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jo pobavilo me to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
radši ani ne :lol: :wink:

horis
Slabší duchem

Příspěvek od horis » 17. 04. 2007 18:28

Četli, četli :D Snad už si to vyřikali :lol:

for M3maniac

Auto je opravdu moc pěkný, mít na něj lowe, neváhám ani minutu. Jo a otázečka. Nebylo ještě pár foteček té krasavice ?? Neříkám, že jí koupím, jen jsem se chtěl pokochat. Kolega má tu samou, jen né v takovém stavu. A myslím, že pár fotek navíc by mohlo urychlit prodej vozu :D
e30 323i :arrow: e30 320i :arrow: e34 535i :arrow: e30 320Ci :arrow: e39 528i :arrow: e30 325i

DoctorX

Příspěvek od DoctorX » 19. 04. 2007 21:50

Ja se spis divim ze se to jeste neprodalo. Vzdyt tohle je opravdu TOP kousek ,je i na tech par fotek videt jak to byl hyckany vuz. Mit kacule ,uz bych si pro ni jel.

:arrow: horis
A myslím, že pár fotek navíc by mohlo urychlit prodej vozu Very Happy
Pro mne radsi ne ,to uz by moje srdce nevydrzelo :wink:

M3maniac

Příspěvek od M3maniac » 19. 04. 2007 23:59

myslím,že fotek je tu dost...dnes volal jeden vážnější zájemce...věnoval tomu čtvrt hodinový telefonát....vypadá že to myslí vážně,ale nechme se překvapit...lidi v česku maj z těchto aut nějakou hrůzu,toď vše :wink: je to pro toho,kdo ví co chce :D prostě že chce m-power za směšné peníze

M3maniac

Příspěvek od M3maniac » 26. 04. 2007 11:36

fakt nechápu :? taková krasavice...

M3maniac

Příspěvek od M3maniac » 21. 05. 2007 01:03

jsem zapoměl napsat,že je zálohována :wink:

Odpovědět