Příspěvek
od Lenoch » 03. 01. 2007 09:11
Ahoj. Úvodem ti řeknu, že podobnej hrnec mám i já. Furt sem si o něm myslel, jak ho prodam za 40tis. apod... jenže pak sem koukal co se za 40 tis vlastně prodává... za 40 tis seženeš celkem nablejskanou 325i plasta... slovem nableskanou myslím v originál neponičeném stavu - originální lesk kapoty (ne druholak), žádné promáčkliny/orezliny/velké škrábance. Navíc si srovnej 325i a 324d..... 325i jde jako dělo, 324d je vůči ní neskutečnej lenoch... nafta dnes stojí víc než benzín... sice ten diesel dokáže jet tak průmerně o 1-2litry s menší spotřebou, ale zase se každej dieselu bojí - je daleko dražší na opravy, údržbu... takže náklady na provoz sou víceméně úplně stejné, ale 325i vůči dieselu jede... už jen z tohohle hlediska vyplívá, že opravdu je větší zájem o benzíny (krom lidí, kteří si dokážou naftu obstarat levněji....). Takže dejme tomu, kdyby jsi měl 324TD plast v origo stavu, tak by jsi mohl přemýšlet o ceně tak 40 - max 50tis-to by ale muselo fakt už být... Jenže ty máš chróma s dieselem a ještě podomácku dělaný - viz ty plastový nárazníky na chromu... takže reálná cena je fakt tak těch 20tis... já se s touhle cenou u svého hrnce už bohužel sžil...... před pěti lety sem ho koupil za 40tis a byla to v tý době kára.... jenže trh se poněkud nasytil už i novějšíma a daleko lepšíma verzema e30, takže cena našich hrnců dost poklesla:( A ano, klidně ho můžeš prodat za 30 či víc, ale pravděpodobnost, že se ti to povede tak do měsíce je děsně malá. Kdežto když slevíš, možná to do měsíce půjde z baráku... asi tak. Máš další názor:)Skus to třebas s těma 25 na inzerátech nebo z prdele dej za okno cenu 30tis... třebas budeš mít štestí! Ale prvně doporučuju otevřít nějaké inzeráty a kouknout, jaké jsou ceny.... mimochodem, před pěti lety kamarád prodal celkem hezky upravenou 324D chrom za úctihodných 99tis.... jenže to bylo před pěti lety.... dnes by za to dostal s bídou těch 40...(byl to fakt hezky upravený kousek...)