BMW 325i SSL - PRODÁNO - zbyly díly viz. 3. stránka dole...
chcii zacinat a tohle by se mi lybiloo ale ted chci vedet je to za 1 pro me vic nesh sem do toho chtel investovat .. za 2 stejne tolik dat do hromady bych moh ale nemuzu protoze mam este crx ktery davam do kupy a nejaky prachy do nej este musim dat a za 3 myslish ze by nebylo lepsii zacit s necim normalnejsim abych si drifty trochu osahal .. ? mir s tebou jako eventualne po nejakejch vecech co bych obetoval jako sedacky pasy a volant tak bych ho moh vzit ale ...
začít se na tom bezproblému dá, stačí pochopit princip driftu a tohle auto už pak dokáže zbytek
stejnětak to auto dokáže jet i na čas na závodech - je to hlavně o použitých pneumatikách
uvidíš jak ti to vyjde, tak pak dej vědět, každopádně počítej s tím že to auto je pouze s německými doklady a tudíž nesmí oficiálně na silnici
stejnětak to auto dokáže jet i na čas na závodech - je to hlavně o použitých pneumatikách
uvidíš jak ti to vyjde, tak pak dej vědět, každopádně počítej s tím že to auto je pouze s německými doklady a tudíž nesmí oficiálně na silnici

Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
Re: v4pno
mas ho mit, pokud se chces seriozne domluvit, tak mi callni na 605 356 256v4pno píše: ... chci tohle bmw bez sedacek pasu a volantu bych ho nejspish vzall us v sobotu .. cestt
DC píše:mas ho mit, pokud se chces seriozne domluvit, tak mi callni na 605 356 256v4pno píše: ... chci tohle bmw bez sedacek pasu a volantu bych ho nejspish vzall us v sobotu .. cestt
visvetlim ti to takhle ja chci to bmw co nejrychlej ale este mam nejaky normalnii bmw protoze chci zacit a neci do toho davat moc penez na tohle bych se asi musel zadluzit .. mnoo ale ja se v cas ozvuu pocitam tak do tydne bych mel vedet jak fse bude takze jestli ti pride kupec tak to stre ale moc se mi tohle liby mnoo rikam je to tezky protoze je toho vic chci bejt fer neci nic slybovat a chtel sem vedet jestlii by to ted este sloo mnoo uvidim jak to pujde ozvu se !!!
Tak to priste zkus SZkem bude to pro nas vsechny lepsi.v4pno píše:DC píše:mas ho mit, pokud se chces seriozne domluvit, tak mi callni na 605 356 256v4pno píše: ... chci tohle bmw bez sedacek pasu a volantu bych ho nejspish vzall us v sobotu .. cestt
visvetlim ti to takhle ja chci to bmw co nejrychlej ale este mam nejaky normalnii bmw protoze chci zacit a neci do toho davat moc penez na tohle bych se asi musel zadluzit .. mnoo ale ja se v cas ozvuu pocitam tak do tydne bych mel vedet jak fse bude takze jestli ti pride kupec tak to stre ale moc se mi tohle liby mnoo rikam je to tezky protoze je toho vic chci bejt fer neci nic slybovat a chtel sem vedet jestlii by to ted este sloo mnoo uvidim jak to pujde ozvu se !!!
Omluva za zaser, ale jinak to neslo.

EX E30 M20 2.0 chrom, E30 M50 2.0 plast, E36 M50 2.0 coupe
E39 530D Touring
E39 530D Touring
když to se mi furt nechce, i když už teď dle ohlasu přes SZ bych to prodal hnedle všechno po jednotlivejch dílechHonza.net píše:Kucí, tak už to rozprodejte po dílech

ale klidně to prodám někomu kdo to rozkouskuje a ještě na tom vydělá

- scandinavian