Druh karoserie:sedan
Rok výroby:1997
Objem válců:2793
Výkon:142kW
Druh paliva:Benzín
Barva:Montreal blau
Počet najetých kilometrů: 234 xxx km
Stav vozidla:Dobrý
Platnost STK:8/2014
Cena:65000 s rozumnym zájemcem dohoda možná--> do pátku 20.6. za 49000 + možná malá sleva ještě na cestu
Popis výbavy:2xAirbag,digiklima s automatickym prouděním vzduchu (funkční), centrál na DO s origo alarmem, samostmívací zpětné zrcátko, loketní opěrka, sportovní vyhřívany polokoženy sedačky, M interier, kroužky v budíkách, šíbr, hudba Harman Kardon (hraje luxusně), ASC, M volant, černá stropnice, podvozek KW varianta 2-výška+tuhost, folie na oknech s atestem, ccfl angel eyes naprogramovany jako denní svícení, černy ledvinky aj.. kupovano v ČR
Popis provedených oprav:nová vodní pumpa, termostat, přední náprava komplet po GO, všechny díly lemforder, žádny starline, novy brzdovy desky ATE, novej starter
Popis nutných oprav, nebo nedostatků: karoserie je na pravym zadnim blatniku ťuklá, sem tam orezliny(karosář mi řekl že oprava do 5500kč bez laku), eko neni zapaceny, pavouk na čelním skle
Doplňující popis: auto je po technické stránce v super stavu, nikde nic netluče, nemlátí, nikam netáhne, sedí jak přibitá, motor jede krásně-šepot květin... troufám si říct že co se techniky týče, je to asi nejlepší e36 v ktere jsem jel..auto nepotřebuji nutně prodat, sháněl jsem dlouho, bohužel by se mi teď peníze hodily jinde, ale neprodám pod cenou, neprodám pisálkům a špekulantům, vím moc dobře co prodávám!
Kontakt:702 825 500
Foto:
PROSÍM BEZ OT