E28 525e - znovu na prodej
E28 525e - znovu na prodej
Takže opět je na prodej moje ETA, kterou jsem sice skoro před rokem "prodal", ale kupec Jan Tomanec ji do dnešního dne nezaplatil. Doufám, že budu mi tolik slušnosti, že mi ji doveze zpět a já nebudu muset řešit ještě transport!
K autu: Je to rok 1986, někdy před 5-6 léty dovezeno z Německa se serviskou. Auto bylo hodně zachovalé, jediný problém byla koroze spodků předních blatníků u prahů (oba vyměněny za nové), koroze zadních lemů (oba vyměněny za nové) a drobná koroze prahů (oba kvalitně vyvařeny). Opravené části byly, troufám si říct, zdařile nalakovány. Auto po celou dobu stálo, protože opravu měl zařizovat Radomil Šachr z Olomouce. Ten vyinkasoval zálohu předem, auto "rozvrtal" a nedodělal. Ve finále byl odsouzen olomouckým soudem za zpronevěru. Tímto bych chtěl případné jeho budoucí zákazníky varovat, protože tento přístup je u něho obvyklý, nejsem zdaleka jediný s takovouto zkušeností.
K autu jsou německé doklady a odhláška na mě. S přihlášením by problém být neměl, jaká EKO se případně bude platit, netuším. Mechanicky a karosářsky je v pořádku, díky panu Šachrovi chybí část interiéru. V jakém stavu je teď po roce, co ho má v rukou pan Tomanec, netuším.
Zatím mám předběžně zájemce, který je první na řadě. Ale dokud nebudu mít auto zpět, nebudu předcházet. Foto dodám.
K autu: Je to rok 1986, někdy před 5-6 léty dovezeno z Německa se serviskou. Auto bylo hodně zachovalé, jediný problém byla koroze spodků předních blatníků u prahů (oba vyměněny za nové), koroze zadních lemů (oba vyměněny za nové) a drobná koroze prahů (oba kvalitně vyvařeny). Opravené části byly, troufám si říct, zdařile nalakovány. Auto po celou dobu stálo, protože opravu měl zařizovat Radomil Šachr z Olomouce. Ten vyinkasoval zálohu předem, auto "rozvrtal" a nedodělal. Ve finále byl odsouzen olomouckým soudem za zpronevěru. Tímto bych chtěl případné jeho budoucí zákazníky varovat, protože tento přístup je u něho obvyklý, nejsem zdaleka jediný s takovouto zkušeností.
K autu jsou německé doklady a odhláška na mě. S přihlášením by problém být neměl, jaká EKO se případně bude platit, netuším. Mechanicky a karosářsky je v pořádku, díky panu Šachrovi chybí část interiéru. V jakém stavu je teď po roce, co ho má v rukou pan Tomanec, netuším.
Zatím mám předběžně zájemce, který je první na řadě. Ale dokud nebudu mít auto zpět, nebudu předcházet. Foto dodám.
Re: E28 525e - znovu na prodej
sry za ot ale dat auto cizimu clovekovi bez zaplaceni (byt je z fora) je teda hodne naivnielgner píše:Takže opět je na prodej moje ETA, kterou jsem sice skoro před rokem "prodal", ale kupec Jan Tomanec ji do dnešního dne nezaplatil. Doufám, že budu mi tolik slušnosti, že mi ji doveze zpět a já nebudu muset řešit ještě transport!

http://www.cardiagova.cz
[b][url=http://www.bimmer-tech.cz]htt ... er-tech.cz[/b]
FB: Róbert CabrioLetec Dunička
E30 328iC - dráždidlo debilů
E65 745i
E39 525iA
[b][url=http://www.bimmer-tech.cz]htt ... er-tech.cz[/b]
FB: Róbert CabrioLetec Dunička
E30 328iC - dráždidlo debilů
E65 745i
E39 525iA
Taky se omlouvam predem za OT, ale muzes mi vysvetlit, jak Ti to auto mohl nezaplatit? To jsi jako v dnesni dobe dal nekomu auto s tim, ze Ti jej zaplati potom?
Jinak taky bych prodaval az auto uvidim, protoze zde nabizis neco o cem nevis jak aktualne vypada co tomu chybi apod.
Precejen nekteri lide jsou prasata.
Preji brzky navrat a pote prodej.
Btw: az auto a aktual fotky budes mit, tak mi napis sz. Bratranec miluje E28 a tohle oslovuje i me. Dik

Jinak taky bych prodaval az auto uvidim, protoze zde nabizis neco o cem nevis jak aktualne vypada co tomu chybi apod.
Precejen nekteri lide jsou prasata.
Preji brzky navrat a pote prodej.
Btw: az auto a aktual fotky budes mit, tak mi napis sz. Bratranec miluje E28 a tohle oslovuje i me. Dik
Takže tady je návaznost k tomuto "inzerátu":
smazany-inzerat-t88321.html
Samozřejmě že z něho chci ty prachy vyrazit a nebo dostat zpět auto. Když už ty peníze nebude schopen dát dohromady, tak chci pokud možno mít na auto zase kupce, abych pak neřešil to, že mi auto bude půl roku někde stát a já ho teprve budu shánět. Taky tak trochu tento inzerát má být bič na neplatiče. Ono dělat ostudu, někdy zabere. Jinak samozřejmě mám ten "prodej" ošetřen smlouvou. Takže když to bude na hádání, může to skončit klidně i exekucí.
smazany-inzerat-t88321.html
Samozřejmě že z něho chci ty prachy vyrazit a nebo dostat zpět auto. Když už ty peníze nebude schopen dát dohromady, tak chci pokud možno mít na auto zase kupce, abych pak neřešil to, že mi auto bude půl roku někde stát a já ho teprve budu shánět. Taky tak trochu tento inzerát má být bič na neplatiče. Ono dělat ostudu, někdy zabere. Jinak samozřejmě mám ten "prodej" ošetřen smlouvou. Takže když to bude na hádání, může to skončit klidně i exekucí.
Váááu
prodat "bez peněz" to je sila, furt si řikam že mě tu už nic neudivi ale ne, je to nekonečny přiběh
pokud ti ho borec rok nemoh zaplatit tak nečekej že si ti, jestli vubec, vrati nějaky zazrak takže nabizet auto dle stavu před rokem nema absolutni smysl. Zakladat topik o tom jak tě ojebal taky nema smysl protože za to mužeš sam včetně toho že z něj nemužeš vytahnout prachy 

- Jan Kučera
profile,mode,viewprofile,u,7634.htmlJan Kučera píše:a kdepak pan Jan Tomanec má bydlet? že by jsme ho jeli očíhnout?
e28 525i, e83 X3
EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i
EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i
- Jan Kučera
Potřeboval jsem se toho zbavit a tak jsem kývnul na splátky. Líbilo se mi jeho nadšení to auto zachránit. Holt mám životní zkušenost. Je to jeho boj, pokud se z toho bude chtít vyzout, pojedu si pro auto. Když se mi nepodaří auto dostat zpět, tak bude soud. Ještě si rozmyslím, jestli občansko právní nebo trestní. Jinak bydlí ve středních Čechách. Ostudu, si myslím, má řádnou a to nejen tady na fóru. Tímto zdravím pana Marka Zuckerberga!
- Jan Kučera
Tak jestli ta ETA má ještě motor....
viewtopic,p,711977.html#711977
viewtopic,p,661252.html#661252
Kat, pokud ho měla, je z ní mám pocit už taky prodaný..
A v podpisu má e28 535i 3x weber.. poptával na e28 makrolon, vážně, nediv se jestli to auto nepoznáš...

viewtopic,p,711977.html#711977
viewtopic,p,661252.html#661252
Kat, pokud ho měla, je z ní mám pocit už taky prodaný..
A v podpisu má e28 535i 3x weber.. poptával na e28 makrolon, vážně, nediv se jestli to auto nepoznáš...

A tady: viewtopic,p,660940.html#660940