BMW 325ixA E30 touring
BMW 325ixA E30 touring
Přesné typové označení vozidla: BMW 325ixA E30
Druh karoserie: Touring
Obsah: 2494ccm
Rok výroby: 1988
Výkon: 125KW
Druh paliva: Benzín
Barva: AvusBlau metalic - modrá
Počet najetých kilometrů 210000km
Stav vozidla: Velmi dobrý
Platnost STK: 08/2011
Cena: 80.000Kč
Popis výbavy: 4x el.okna, el.šíbr, abs, servo, central, M3 volant, sedačky Recaro, mlhovky, origo rádio
Popis provedených oprav: KLR-system (namontováno v DE na snížení emisí EURO2 - zelená placka na vjezd do centra Mnichova)
Popis nutných oprav, nebo nedostatků: N/A
Poznámka: automat, EKO dan zaplacena
Kontakt: Tel: 777 156 665
Auto je naprosto v originálním stavu se servisní knížkou. Dovezeno z DE po druhém majitely (otec + syn). V CR najeto ca2000km.
Auto prodává můj Brácha, potřebuje k prácí dodávku a dvě auta neutáhne. Foto zašlu mejlem, nejak neumim vkládat.
matěj
Druh karoserie: Touring
Obsah: 2494ccm
Rok výroby: 1988
Výkon: 125KW
Druh paliva: Benzín
Barva: AvusBlau metalic - modrá
Počet najetých kilometrů 210000km
Stav vozidla: Velmi dobrý
Platnost STK: 08/2011
Cena: 80.000Kč
Popis výbavy: 4x el.okna, el.šíbr, abs, servo, central, M3 volant, sedačky Recaro, mlhovky, origo rádio
Popis provedených oprav: KLR-system (namontováno v DE na snížení emisí EURO2 - zelená placka na vjezd do centra Mnichova)
Popis nutných oprav, nebo nedostatků: N/A
Poznámka: automat, EKO dan zaplacena
Kontakt: Tel: 777 156 665
Auto je naprosto v originálním stavu se servisní knížkou. Dovezeno z DE po druhém majitely (otec + syn). V CR najeto ca2000km.
Auto prodává můj Brácha, potřebuje k prácí dodávku a dvě auta neutáhne. Foto zašlu mejlem, nejak neumim vkládat.
matěj
Naposledy upravil(a) matej dne 14. 04. 2010 09:53, celkem upraveno 1 x.
BMW e36 328i saloon, BMW e30 320i coupe
..
Zdravím, mám pár dotazů ohledně auta..
Věřím, že auto bylo v listopadu v dobrém stavu, jaký je ale nynější tech. stav? (podvozek, motor) Jestli se vyskytly nějaké závady od loňska, popř. co všechno bylo spravováno?
Kdy se naposled měnily oleje, rozvody?
Je na autě nějaká koroze, stálo v garáži nebo na ulici?
Kde by bylo k vidění?
díky za odpovědi

Věřím, že auto bylo v listopadu v dobrém stavu, jaký je ale nynější tech. stav? (podvozek, motor) Jestli se vyskytly nějaké závady od loňska, popř. co všechno bylo spravováno?
Kdy se naposled měnily oleje, rozvody?
Je na autě nějaká koroze, stálo v garáži nebo na ulici?
Kde by bylo k vidění?
díky za odpovědi

Hoj,
auto stojí v garáži na Praze 8. Jaké změny/opravy se provedly přesně nevim, ale nějaké určitě...auto je servisováno u Jirky Kalisty (kalda). Auto patří bráchovi, on mě poprosil abych ho tu nabídl k prodeji, neb si pořídíl jiné.
Nejlepší bude brachovi zavolat a vše ukázat na autě.
tel: 777 156 665
matěj
auto stojí v garáži na Praze 8. Jaké změny/opravy se provedly přesně nevim, ale nějaké určitě...auto je servisováno u Jirky Kalisty (kalda). Auto patří bráchovi, on mě poprosil abych ho tu nabídl k prodeji, neb si pořídíl jiné.
Nejlepší bude brachovi zavolat a vše ukázat na autě.
tel: 777 156 665
matěj
BMW e36 328i saloon, BMW e30 320i coupe