BMW E30 bez prepisu
BMW E30 bez prepisu
Prodam bmw e30 316 benzin specha rychle jednani možna sleva auto po vymene oleje a prednich cepu je tam sportovni vyfuk dam k tomu i stary a nahradni dvere k ridicovi spotreba 7-8 litru pro rychlejsi domluvu volat nebo psat na 773 266 151
- a nějaké podřadné údaje, jako počet dveří, M10 nebo M40, etc...Scratchy píše:foto?
702381630
emerygable@seznam.cz
----------------------------
U koho doporučuji nakupovat: hageen, Dieter Bonrath, DVORIS, Honza2.5, Chvalda 318iS, Jech, kacerjirka, konyyy, kubiE30, lisage & tefik, mišák, Semry, Shark power, Vencek, Vrablik, Zavarenec
emerygable@seznam.cz
U koho doporučuji nakupovat: hageen, Dieter Bonrath, DVORIS, Honza2.5, Chvalda 318iS, Jech, kacerjirka, konyyy, kubiE30, lisage & tefik, mišák, Semry, Shark power, Vencek, Vrablik, Zavarenec
http://bmw-autobazar.sbazar.cz/bmw-e30- ... 60339.html
Info pro připadne zajemce, na přiloženych fotkach auto vypada docela fajnově až na nalepene pruhy a střibrny podnaraznik a teď trochu reality abyste nejeli přes pul republiky(jako ja
) Auto je vyfoceno ze zdrave strany, strana řidiče od zadu po předni blatnik(řidičove tveře jsou černe) kyt ala klacek a barva ala štětka, "rez neni" je pojato tak že na rezava mista je naplacan zase klackem kit a přetřeno štětkou. Do auta jsem se ani nepodival, ani jsem si do něj nesednul takže o stavu motoru, podvozku nemohu nic řict ale pokud mi řikal "bourane nebylo, rez neni vůbec" a realita s timto prohlašenim nema nic společneho tak neočekavam že motorově vše bude "naprosto v pořadku".
Ještě jeden podstatny detail - auto je odhlašeno na nějakeho borce, ne na prodavajiciho, kdybych tohle věděl předem tak tam ani nejedu, moje blbost že jsem se nezeptal.
Pro ty co rozprodavaji na dily asi dobry kup ale ne za cenu co za ni chce
fotky kdyby na sbazaru to chciplo

Info pro připadne zajemce, na přiloženych fotkach auto vypada docela fajnově až na nalepene pruhy a střibrny podnaraznik a teď trochu reality abyste nejeli přes pul republiky(jako ja
Ještě jeden podstatny detail - auto je odhlašeno na nějakeho borce, ne na prodavajiciho, kdybych tohle věděl předem tak tam ani nejedu, moje blbost že jsem se nezeptal.
Pro ty co rozprodavaji na dily asi dobry kup ale ne za cenu co za ni chce
fotky kdyby na sbazaru to chciplo

Díky za info - kdo rychle radí, dvakrát radí!ARMAN píše:http://bmw-autobazar.sbazar.cz/bmw-e30- ... 60339.html
Info pro připadne zajemce...
702381630
emerygable@seznam.cz
emerygable@seznam.cz