Prodám BMW E28 535 84rok LPG pohon,horší stav-dobrá cena
Prodám BMW E28 535 84rok LPG pohon,horší stav-dobrá cena
Zdravím všechny, chtěl bych nabídnout své auto BMW E28 obsah 3500ccm. Motor má najeto 306tis. km a šlape v pořádku. Při 298tis. km byla vyměněna spojka (nová)+ kotouče. Jsou tam nové brzdové destičky, hardyspojka a kardanová hřídel+svíčky (D17YR). Auto je v LPG pohonu (v hodnotě 25tis.). Nový chladič. Kastle ještě není v korozi. Přední sedačky jsou kožené.....teď ty horší mouchy: V lpg pohonu je menší chyba,redukce plynu je třeba vyměnit (do váhy vzduchu jde moc plynu od řídící jedntoky plynu,tudíž nemůže motor vstřebat takové množství) to dělá zmatek v otáčkách. Motor normálně jde nastartovat na plyn,ale nelze vystočit více jak 2000otáček. Při manuálním seřízení produu plynu vytočit půjde,ale nebude zas držet volnoběh a bude chcípat. Pokud má někdo známého,či ve svém kraji někoho,kdo rozumí plynu,tak to bude malá záležitost. Dále,jelikžo jsem to chtěěl nechat orpavit u pana Horníka s kterým sjem byl domluven na opravě na určitý den a vykašlal se na to,tak bohužel auto stálo ve špatno udobu na špatném msítě. Nějaký chuligáni mi to vykradli a bohužel zanechali stopy: 5dveře jsou odpáčené,zámek vyvařený a na kapotě jak to páčili zanechali menší oděrky. Takže 5 dveře je třeba vyměnit. Dále přední pravá část podnárazníku je ohlá (lze vybouchat,je to jen plech) srazil jsem totiž kance. Levé dveře u řidiče jsou ťuklé (více na fotce). Auto bohužel nejezdí na benzín, někde v elektrice asi bude chyba (bud u přívodového čerpadla benzínu,nebo v kabelu,co vede od váhy vzduchu). V autě jsem nechal nově vyměnit hydroštely,takže při nastartování jsou slabě slyšet (je třeba zakoupit speciální olej "liqui moly" 10w40 a po maximálně 100km se hydroštely srovnají)....na olejové vaně je menší prasklina o průměru 2mm,již jsem to zkoušel zalepit,ale dvousložkové epoxidové lepidlo neudrží všechno. Je to hliník,ale také na něj půjde určitě navařit kousek jiného plechu. Auto si asi vyžádá ještě nějaké investice a rozhodně v něm nikdo neodejede,pokud si po něj někdo přijede. Je třeba auto odtáhnout. Mohu bud nechat s papíry,nebo bez...ale papíry mi bohužel také odcizili,ale snad nebude problém udělat druhopis. Přepis nepožaduji. V papírech mám obsah 1.8 protože byli zvlášť dokupovány. Auto je bez TK,zkončila 2009 12měsíc.
foto najdete zde: http://lardos.rajce.idnes.cz/E28-535/
Cenu mi každý nabídněte,kolik by jste si popřípadě představovali. Rozhodně ale auto nenechám za odvoz,nebo za nějako usměšnou jako je 5000kč !....kontakt: 728499091
nebo email:
tothr@seznam.cz
foto najdete zde: http://lardos.rajce.idnes.cz/E28-535/
Cenu mi každý nabídněte,kolik by jste si popřípadě představovali. Rozhodně ale auto nenechám za odvoz,nebo za nějako usměšnou jako je 5000kč !....kontakt: 728499091
nebo email:
tothr@seznam.cz
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Upozorňuju všechny, kteří by sem chtěli opět nablít svoje OT, že jim jejich "ostrovtip" bude odměněn měsíčním BANem rovnou. Mažu tady ty blitky popáté jen za dnešek
Nevím, co je těžké pochopit na tom, že když o něco v inzerci nemám zájem, tak tam prostě nereaguju i když si myslím cokoli. Kdo to nemůže vydržet, doporučuju www.annonce.cz a www.tipcars.cz - projeďte si všechny inzeráty a každému prodejci napište něco vtipného, jistě budou všichni rádi
A to, z čeho si tu děláte srandu je jen inzerát, kde prodejce jako jeden z mála popsal reálně a podrobně stav. Jiný by klidně napsal top stav a zjistili byste to až na místě.

Nevím, co je těžké pochopit na tom, že když o něco v inzerci nemám zájem, tak tam prostě nereaguju i když si myslím cokoli. Kdo to nemůže vydržet, doporučuju www.annonce.cz a www.tipcars.cz - projeďte si všechny inzeráty a každému prodejci napište něco vtipného, jistě budou všichni rádi

A to, z čeho si tu děláte srandu je jen inzerát, kde prodejce jako jeden z mála popsal reálně a podrobně stav. Jiný by klidně napsal top stav a zjistili byste to až na místě.
Re: Prodám BMW E28 535 84rok LPG pohon,horší stav-dobrá cena
He za 11000kč to koupim ihned ted od kud jsi?