E34 535i BBS packet // vymena // prodej
-
- BILITALENT
-
dopsani-emisnich-norem-mam-kontakt-t655 ... norma.htmlPace píše:EURO 0 - .. 10tBILITALENT píše:KOLIK JE EKOLOGICKÁ DAŇ.
marty87 píše:Martin520 píše:15% z kupní ceny vozidla navíc řeší každej.BILITALENT píše:KOLIK JE EKOLOGICKÁ DAŇ.
[/quote
To se snad u takovýho mazla neřeší,ne????????
Na vaše OT nikdo zvědav nebyl

Ten dotaz na daň mi nevadil ... Jo a kdybych chtěl rýpat, tak neumíš počítat a je to 12,5% z ceny

Cena je taková i když vím kolik eko daň je, takže kdyby to ti idioti nezavedli tak si ho na těch 90 cením

A zbytek budu řešit až s opravdovým zájemcem, který přijede a peníze má ...
jestli mohu taky komentarik.. auto je opravdu krasnej zaklad pro nekoho kdo chce mazlit neco staryho a la M5 a nema na to.. urcite uz to neni na denni litani, ale o to vic radosti umi ve spravnejch rukach udelat.
Nepamatuju se ze by nekde ohnivala nebo tak, proste lestenkar a detailista s tim nebude mit problem..
Garaz nutna
Nepamatuju se ze by nekde ohnivala nebo tak, proste lestenkar a detailista s tim nebude mit problem..
Garaz nutna

540i/6q, 850i/6q, 525td mtech
Jak dopadne auto v rukach zlodeje..
martinez.hotentot.net
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... 25&start=0
Jak dopadne auto v rukach zlodeje..
martinez.hotentot.net
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... 25&start=0
Ano, ano... chce to pánička co tomu bude věnovat svojí lásku a přebytečné peníze na dovedení k dokonalostiMartinéz píše:jestli mohu taky komentarik.. auto je opravdu krasnej zaklad pro nekoho kdo chce mazlit neco staryho a la M5 a nema na to.. urcite uz to neni na denni litani, ale o to vic radosti umi ve spravnejch rukach udelat.
Garaz nutna

A koroze téměř veškerá žádná, auto bylo a je garážované v zimě nejeté. Co se týče té koroze, tak taková E34 z roku 89 se opravdu jen tak nevidí, teda v čr asi uplný nesmysl

BTW: Za 4 roky, se už může stát veteránem

sranda musí být:)
že jo!
Naposledy upravil(a) elektrik dne 27. 02. 2010 23:49, celkem upraveno 1 x.
E34 540i
E34 535i
E34 535i
elektrik píše:Kluci já nevim. Tahle e34 je sice pěkná,ale k čemu to auto je když stojí pořád jen v garáži a leští se. Vždyť je to jen stará pětka co nemá téměř žádnou hodnotu. Já teda nevim,ale auto si kupuju abych s nim jezdil a ne jen opečovával a rval do něj prachy. A když zrezne tak koupim jiný a lepší. Prostě až tak velký voňavkaření moc neuznávam. Mam rád když auta jezdí alespoń sezonně a to je u mě od března do listopadu.
Neřeknu kdyby to bylo auto za 2 míče a ještě celoživotně vysněný kousek ,ale taková stará "pixla"? A líto toho? proč? ono to máš tak, že život rychle uteče a obětovat ho nějakýmu starýmu auto i když je pěkný si myslim, že je pěkná kravina. Já mam taky e34 a mam 2. Jednu mam nechá se říct leštěnku a druhá už má hodně za sebou. Nešetřim ale ani jednu a žívam si ježdění v BMW. To že mi to bude stát doma v podstatě nevyužitý mě bude jen vadit.
Tak přeju ať se pěkně prodá třeba do prahy ať se holka taky pořádně projede:)
Já osobně bych teda montoval plyn a klidnou jízdou bych jezdil po všech čertech za 10 litrů LPG a takle bych zíval protože pojedu v autě který je v pořádku a budu si to užívat a o tom to je. Samozřejmě, že je v pořádku kvůli tý péči,ale chce to taky trochu jezdit:)
A sry za OT nic ve zlem

To mě pos.. !!! .. tohle mě vážně dostalo

tady ti ukážu pár obrazků třeba z BigBMW, aby sis nemyslel, že auto nikdy nevyjelo z garáže.. výlet 800km..
opravdu není násilně vězněná holka a beru ji i do společnosti, ani domácí násilí na ní není pácháno! Neboj

PS: Auto ve své době ty 2 míče stálo, a to co do něj padlo radši ani nikdo nepočíta, takže kdo BMW opravdu miluje, tak ví jakou maji opečovávané kousky s podobným ročníkem cenu

PS2: Tvoji "PIXLU" která jak píšeš si nechá říkat leštěnka, raději vidět nechci .. a tu druhou, kterou nešetříš už vůbec ne...

(podle svých aut nesuď, auta druhých .. ta tvá možná téměř žádnou hodnotu nemají...)
Ty auta zjevně bereš jako spotřební zboží .. takže si s tebou už nemám co říct ..

elektriku to snad nemysliš važně
jeden detail tahle e34 ma bbs paket a to je větši rarita než mpaket ktery ma kdekdo. Nemit e34 a shanět jednu tak se hned jedu podivat
@Pace taky jsem uvažoval o vyměně za něco v plynu nebo meně žižnivějšiho ale když jsem si spočital co bych na tom prodělal tak se pro mě vyplati jezdit svym je to stale pěkně vypadajici a pohodlne auto. V nejhoršim je určitě vyhodnějši dokoupit sekvenci než prodej-koupě a neustale vychytavani much na "novem" autě

@Pace taky jsem uvažoval o vyměně za něco v plynu nebo meně žižnivějšiho ale když jsem si spočital co bych na tom prodělal tak se pro mě vyplati jezdit svym je to stale pěkně vypadajici a pohodlne auto. V nejhoršim je určitě vyhodnějši dokoupit sekvenci než prodej-koupě a neustale vychytavani much na "novem" autě

Přestaň mi už prosím zasírat inzerátelektrik píše:No kluci kdysi to 2 miliony sice stálo ale to už je fakt hodně dávno:)
S tou pixlou sem to asi teda přehnal to teda jo ale jinak si za tim stojim:)
Ale všecko je k něčemu dobrý. Rád si totiž takový vypiplaný auto vždycky koupim, protože vim, že někdo v něm utopil hodně peněz a jsou tam nový věci který bych na jinym musel vyměnit. No takže pak si to jen doupravim podle svého a vylepšim brzdy, protože tyhle auta brzdí špatně i když jsou vypiplaný no a jezdí se....přeleštit, vyčistit vychytat mouchy který má každý auto, aby pěkně sedělo na silnici a nenaklápělo se jak dvanácettrojka a pak se s tim nechá jezdit i rychle když na to přijde.
Že mi to bude stát furt v garáži a budu se bát s tim jezdit abych to nezničil to mě jen bude nutit to prodat.......

děkuji ..