BMW E30 324D-plni euro 1, posledni sleva na 10tis
BMW E30 324D-plni euro 1, posledni sleva na 10tis
Tak prodava myho milacka BMW 324D rok 88,naskytl jsem se ve financni tisni a potrebuju rychle prodat,je kapku orezlej a na dverich malinkaty promackliny,ale motor je fakt luxusni,chyta v jakymkoliv mrazu na vsech 6 valcu,nekouri..meneny cepy,kotouce,na olej najeto asi 2tiskm,svetla cerna optika s andelskyma ocima,koupil jsem ho v ne moc dobrym stavu,ale ted uz je celkem vychytanej,jen jeste predni blatniky jsou kapku pobouchany,ale ty mam oba dva jiny a dam k autu.Nastrkal jsem do nej dost a ted jsem bez prace,tak musi z domu,mam jeste trabanta.Cena..pevna 14tisic.Jo a jeste sem hodim fotky,na fotkach jsou jiny disky,prodam ho na elektronech(pavucinach).Specha,pokud ho neprodam v celku,pak bude po dilech.Posledni sleva na 12 tisic
Naposledy upravil(a) Charlie9 dne 20. 04. 2009 20:44, celkem upraveno 5 x.
324d 88rok kapku orezla,kapku pobouchana,ale po technicky strance OK..moc to nejede(diesel no),ale je to pozitek
BMW 4ewer OO==(ll)(ll)==OO

kolik bys chtel za ty svetla?
B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
Opravy, upravy, G.O...

mno, na to ze bych pro ne musel do jihlavy, tak bych dal tak 2-2,5..
B ílo M odrá W rtule
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
Opravy, upravy, G.O...

Dobre,pokud prodam motor,tak za 2,5tisice jsou tvoje.A jeste by byly mozny i xenony asi mesic stary pokud bys chtelIwan píše:mno, na to ze bych pro ne musel do jihlavy, tak bych dal tak 2-2,5..

324d 88rok kapku orezla,kapku pobouchana,ale po technicky strance OK..moc to nejede(diesel no),ale je to pozitek

Potrebuju,ale zas jsem do nej dost vrazil,abych to dal za par kacek to ne,ale na rozumny cene jsem ochotnej se domluvit.Zatim jsem si od kamose pujcil abych zaplacl kapku moje problemyandilek píše:sorry za OT ale tim jak pises ze to moc potrebujes prodat tak akorat popichnes lidi k tomu aby ti nabidli 5tis a ty to nakonec stejne vezmes protoze jak je videt tak prachy potrebujes

- iCeClimber
rikas ze chyta v jakymkoliv mrazu a co v jakym koliv teple? Pokud by slo tak bych vzal cerpadylko. Není mechanické ze? dle http://bmwfans.info/part-13512242864/&d ... 21|ECE|L|M by melo byt stejne.
Jo,to se v tom az tak nevyznam,zejtra ti ho nafotim.a jeste nesel pryc motor,tak ale snad by to slo a kolik za nej?Jo a chyta i v jakymkoliv teple krasneiCeClimber píše:rikas ze chyta v jakymkoliv mrazu a co v jakym koliv teple? Pokud by slo tak bych vzal cerpadylko. Není mechanické ze? dle http://bmwfans.info/part-13512242864/&d ... 21|ECE|L|M by melo byt stejne.

- iCeClimber
- iCeClimber
Tak mas pravdu,je to mechanicky cerpadlo.iCeClimber píše:Tak ted jsem koukal a jestli je to opravdu rok 88, tak to ma jeste mech. cerpadlo. =( no dyztak posli foto at je jistota