ne, v pohodě. Nemyslel jsem to špatněZavarenec píše:Třeba ty papíry jsou nějaká přestavba. Chce to se kouknout na origo VIN co je vyražen do kastle a třeba tam vypadne co je to zač. Možná taky ne. Klidně to tu promažte at to tu nezasírám. Sry

To neni pravda. Pokud jsem správně za tu dobu co E28 mám pochopil, tak Jetronic se standartně dával do E28 až na poslední kusy (nevim přesně od jakého roku, ale dle mého názoru je to od 86) stejně jako zadní kotoučová náprava. Bavím se o obsahu 2.0Max-Max píše:ja furt myslel, ze v e28 byl dvoulitr pouze s motronicem. Tady je jetronic.
hele já si myslim že za tyhle prachy jaký to dáváme je to až moc velká libovka včera sme to umili a vysušili komplet aby tam nezůstali mapy, a v takovymhle stavu se prodávaj za úplně jiný peníze, mi sme to měli původně pro sebe ale plány se trochu změnily tak to dáváme za stejný peníze za jaký sme to koupily, a kdyby si chtěl budoucí majitel tam dát origo motor tak věřim tomu že si tu 2,8 sežene, i když asi s jinym číslem ale to u těhle aut snad neni ani nikde napsanýIwan píše:jestli se nepletu, tak takle nablito pod haubnou ma snad jedine 2,3.. ale do e12,28 nevidim..