P:E30 tour 2,5i

Prodej aut zn. BMW jiného typu, než je E30
Odpovědět
Packall

P:E30 tour 2,5i

Příspěvek od Packall » 19. 11. 2008 21:18

Mám tu na prodej jendohopracanta. Vzheldove nic moc ale maká jak má, shnilej není. Horší interiér ( praasklá sedacka řidiče, vypáčená kastlík po vloupání a nefunkční zámek na starne spolujezdce ( centrál funguje ). Šíbr, tažné, LPG v rezerve.

Problémy :
LPG není v tp ale pravidelne delané revize - neníproblém s uniky - majitel si to delal pro svou jistotu.
Nefunguje ruční brzda - vypadá to že chybí lanovody
Asi nejvážnejsí je chybející technická.
Na plyn slape dobře, ale na beznín trosku poškytává udajne je posunutý předstih jelikož majitel jezdil jen LPG.
Stav tacha přes 300tis km

Plusy :
Tlumice mají mít podle majitele max 30tis km, meněné spolu s celou spojkou ( Sachs kupovaný u nás )
Kotouče a desky na předku cca 5tis km ( nebo 3? ted si to přesne nepamatuji ).
Kombinovaná postřeba LPG je mezi 10-12l podle stylu jízdy

pokud by s enasel nekod kdo by zařídil technickou ( auto je celkem v pohode - denne provozování ale problém, je s tím plynem ) klidne za rozumnou provizi ( pod tím si nepúředstavuji 10 nebo dokonce 20tis jak mi bylo nabízeno na TF :D ) - tak si honechám pro sebe. Vím že TK je ted velký problém , me odpadli vsichni lidé co mi je delali do ted, proto stojí u mne.

Auto je na fungl nových zimákách . majitel přezul a druhý den ho stopli policajti a on zjistil že má poradlou TK :D

Cena na nových gumách 15tis, bez nich 12tis.

Eventuelne možná výmena za malé auto - fiesta, felicie, favorit, 106 atd..

kontakt - 602 474765
Individuální dovoz z U.S., Astrálie a dalších zemí ** pancerové hadice na míru**performance díly etc**silikonové hadice, spojky, kolena**Výprodej KN položek za zajímavé ceny**Zakázkové leštení vč límců kol**Denso iridium za super ceny**

Packall

Příspěvek od Packall » 19. 11. 2008 21:19

jeste sem si vzpomnel že sem si všiml že pri rozmrazování hrozne rachtal ventilátor..

Amajitel dával nová přední svetla ( ta větší ), plus je tam KN vložka v airboxu.
Auto po výměně oleje a filtru. ( jeste možná přeperu to KN at se s tím nemusí nový majitel sr*t - mam na dílne vetší balení Sady od KN...

auto bych si dal do kupy ale brzdí mne ta TK... takže na díly nebo nekomu kdo si vyndá plyn a protlačí to tk bez plynu .
ja na to čas nemám..
Individuální dovoz z U.S., Astrálie a dalších zemí ** pancerové hadice na míru**performance díly etc**silikonové hadice, spojky, kolena**Výprodej KN položek za zajímavé ceny**Zakázkové leštení vč límců kol**Denso iridium za super ceny**

Spolecnik
sponzor E30.cz

Příspěvek od Spolecnik » 19. 11. 2008 22:28

je s papirama? a co vymena za formana?

Packall

Příspěvek od Packall » 19. 11. 2008 22:34

Spolecnik píše:je s papirama? a co vymena za formana?
papíry má, jen jak jsem psal, v TP není LPG a je propadlá TK. POkud nebude forman shnilej a bude mít TK tak se určo domluvíte ...

potřebuje "auto " na zimu na dojíždení 20km do práce a 20km z práce, navíc ma LPG do fava u mne složenej takže ideál auto do 60kW

Odpovědět