Prodam BMW 318 i,r.v.87 coupe,stříbrná barva

Prodej aut zn. BMW jiného typu, než je E30
Odpovědět
tomas284

Prodam BMW 318 i,r.v.87 coupe,stříbrná barva

Příspěvek od tomas284 » 13. 11. 2008 02:17

Prodam BMW 318 i,r.v.87 coupe,stříbrná barva stav odpovídá stáří ,mírná koroze na obvyklých místech,auto ma folie s atestem,šibr ,zrcátka v elektrice.auto je plně pojizdné ,ale dle auto elektrikáře se musí vyměnit víčko rozdělovače a kabely k rozdělovači (cuká to ) a chce to vyměnit výfuk je někde děravý a jinak tam nevidím jiný problém.Auto už 3 roky stojí u mě na zahradě a bohužel jsem zapoměl zataženou ručku a tak jsou přirezlé v zadních kolech pakny ale pro mechanika asi žádný problém . já se nemůžu dostat k jeho zprovoznění.

Nějaký idiot mi ulomil anténu a vyloupl zrcátko a ukradl chromovou lištu u řidiče.Zrcátko mám připravené na výměnu a přikládám mezi další spoustou náhradních dílů(celá palubka s budíkama a další elktronikou 2xkompletní dveře,přední a zadní tlumiče ,přední kotouče, brzdné bubny ,zadní sklo ,zadní světla,mechanismus stěračů ,brzdný buben,převodovku )a spousty drobných dílů k autu stejně jako kličku k šíbru které je také nutné vyměnit.Auto je tuknuté na levém blatníku někdo mi to nadělil na parkovišti.

V autě byl vyměněn před 4 roky motor za lepší zánovní.

Dale k autu přidám mnoho náhradních dílu ,jako převodovku, přední a zadní tlumiče ,brzdné kotouče,palubku s budíky a příslušenstvím ,2xkomplet dveře ,zadní okno,zadní lampy a spousty jiných drobných dílu.
dale přidam letní a zimní gumy. A tři lité rávky 15" rondell(pouze tři z důvodu že jsem již pouze tři koupil s tím že si ho seženu ale již jsem se k tomu nedostal)

spz a malý techničák je v depozitu velký mám doma .dnes již není problém autu převest vlastnictví i když je tp a spz v depozitu.

řekl bych ,že auto má stále celkem atraktivní vzhled

osobní prohlídka kdykoliv po domluvě možná

paltba při převzetí

CENA 6900 kč

pište mi prosím na mail na tyto stránky chodím málo tak raději na mail.

kontakt:
email

tomas.kaspar@seznam.cz.

foto

http://www.aukro.cz/item471008709_proda ... barva.html
Naposledy upravil(a) tomas284 dne 02. 12. 2008 19:25, celkem upraveno 1 x.

KEAN
člen E30.cz

Příspěvek od KEAN » 13. 11. 2008 06:43

Takže je v něm teď motor M40?

tomas284

Příspěvek od tomas284 » 13. 11. 2008 16:53

je tam M10 .tím že je lepší jsem myslel ,že je lepší než ten původní ,že šlape lépe

tomas284

Re: Prodam BMW 318 i,r.v.87 coupe,stříbrná barva

Příspěvek od tomas284 » 29. 11. 2008 21:12

tomas284 píše:Prodam BMW 318 i,r.v.87 coupe,stříbrná barva stav odpovídá stáří ,mírná koroze na obvyklých místech,auto ma folie s atestem,šibr ,zrcátka v elektrice.auto je plně pojizdné ,ale dle auto elektrikáře se musí vyměnit víčko rozdělovače a kabely k rozdělovači (cuká to ) a chce to vyměnit výfuk je někde děravý a jinak tam nevidím jiný problém.Auto už 3 roky stojí u mě na zahradě a bohužel jsem zapoměl zataženou ručku a tak jsou přirezlé v zadních kolech pakny ale pro mechanika asi žádný problém . já se nemůžu dostat k jeho zprovoznění.

Nějaký idiot mi ulomil anténu a vyloupl zrcátko a ukradl chromovou lištu u řidiče.Zrcátko mám připravené na výměnu a přikládám mezi další spoustou náhradních dílů(celá palubka s budíkama a další elktronikou 2xkompletní dveře,přední a zadní tlumiče ,přední kotouče, brzdné bubny ,zadní sklo ,zadní světla,mechanismus stěračů ,brzdný buben,převodovku )a spousty drobných dílů k autu stejně jako kličku k šíbru které je také nutné vyměnit.Auto je tuknuté na levém blatníku někdo mi to nadělil na parkovišti.

V autě byl vyměněn před 4 roky motor za lepší zánovní.

Dale k autu přidám mnoho náhradních dílu ,jako převodovku, přední a zadní tlumiče ,brzdné kotouče,palubku s budíky a příslušenstvím ,2xkomplet dveře ,zadní okno,zadní lampy a spousty jiných drobných dílu.
dale přidam letní a zimní gumy. A tři lité rávky 15" rondell(pouze tři z důvodu že jsem již pouze tři koupil s tím že si ho seženu ale již jsem se k tomu nedostal)

spz a malý techničák je v depozitu velký mám doma .dnes již není problém autu převest vlastnictví i když je tp a spz v depozitu.

řekl bych ,že auto má stále celkem atraktivní vzhled

osobní prohlídka kdykoliv po domluvě možná

paltba při převzetí

CENA 9900 Kč

pište mi prosím na mail na tyto stránky chodím málo tak raději na mail.

kontakt:
email

tomas.kaspar@seznam.cz.

foto

http://www.aukro.cz/item471008709_proda ... barva.html

Odpovědět