Jedná se o BMW e30 316i 1.8, rv. 1986, motor M10 - najeto "cca 230tis", auto jsem používal hlavně na víkendy atd... Takže k autu: podvozek KONI, přední spoiler Lumma+ čiré blinkry, zbytek Rieger + M3 křídlo s nastavitelnou lištou(je v něm dírka od šroubku)... dvojtý výfuk DTM 2x90mm (auto jde dřív slyšet než vidět)
2polohový skleněný šibr ( i střecha je předělávaná,vevnitř černý strop), světle béžová kůže (na řidičově sedadle je dírka a sedadlo nejde zvednout úplně nahoru,spolujezdcovo sedadlo vrže), dále tam mám udělaný gsm alarm, takže si tam stačí dát pak vlastní simku a přednastavit komu to má volat… hudba- rádio Blaupunkt San Diego MP35 , repráky Magnát, angel eyes v červené barvě v dálkových světlech...
Auto je na zlatých 15" BBSach(205/60) na předních kolech jsou úplně nové pneu Nakang, na zadních tuším Yokohama, vzorek cca 4mm, před rokem vyměněné brzdové destičky, na jaře nové zadní brzdy + ručka… loni v prosinci jsem koupil novou baterii, vyměnil nové kabely ke svíčkám a i svíčky, motor jede a drží dobře, prostě bez problému... Jinak by se chtělo podívat na spojku a dát tam nový výfuk
Závady- nefunkční centrál, na závadu jsem nepřišel, možná je chyba jen v ovládači... ve vaně je protlačenina, ale neteče… pak práh na řidičově straně má uprostřed prasklinu a zadní spojler je v rohu opravovaný, tak to tam je polatane, Dále- rez, na blatnících jsou pupínky a pak na kufru zezadu je taky nějaký náznak… a jinak na spodku na klasických místech u řidiče... na jaře jsem tam nechával nějaké části vyvařovat… pak se občas ozve třepání/skřípání zadního spojleru, když se jede třeba po rozbité cestě…
Auto mám už 4.rok a za celou dobu s ním nebyl žádný problém! Za což jsem neskutečně vděčný! Před 3 roky jsem s ním vletěl do pole, tak to schytaly spojlery a předek, ale vše bylo opraveno, seřízeno atd…
K autu dodám sadu 14“ plecháčů se zimními pneu se slušným vzorkem, vydrží i na 2 zimy + šrouby a pak ještě nějaké další věci na třícu…
STK, emise do 13.3.2010 (prošlo legálně, technik byl překvapen

Do týdne snad udělám nové fotky a dopíšu případně další informace, na autě teď jsou stejné BBSa ale jsou celé zlaté!…

Cena 40.000,- …možná výměna za e36 1.8 v nějakém slušném stavu(možná bych i něco doplatil), potřebuju prostě praktické auto na normální ježdění, žádný „tuning“ atd.
Musím ještě auto připravit a v průběhu příštího týdne by mohlo být oficiálně na prodej... Auto nehodlám rozprodávat na díly, prodám pouze jako komplet, takže na zbytečné otázky nebudu reagovat...
Na další věci se klidně ptejte, nemám co tajit, očekávám seriózní jednání a rád bych auto prodal do dobrých rukou...