Předmětem prodeje je osobní vozidlo BMW E30 318i KAT – kupé – plasťák, r.v.: 1990, barva bílá. Vozidlo má najeto 161tis.km. Auto bylo dovezeno ze SRN v roce 1996 jako bourané na přední část a mělo najeto cca 55tis.km, bylo zprovozněno a užíváno v ČR. Vozidlo má ABS(kotouče na všech kolech), ruční střešní okno, elektrická zrcátka – vyhřívaná a autoalarm (asi Jablotron) je potřeba jej zprovoznit. Alarm je napojen na pager, který v případě poplachu začne signalizovat napadení vozidla. Vozidlo nyní nemá SPZ, to je uloženo v archívu na dopravce od roku2005 a propadlé STK. Je možné SPZ vyzvednout a vozidlo dále provozovat, ale je nutné udělat STK. Bohužel než jsem jej odhlásil tak jsem s autem havaroval na zadní část vozu, Bylo opraveno, ale už nebyl čas dát tomu nový kabát a dokoupit plastové doplňky. Vozidlo startuje na poprvé. Lak je poškozený a karoserie je rezavá, ale není prohnilá. Také je poškozené čelní sklo a je třeba jej vyměnit.
Stav vozidla:
Auto nemá SPZ a STK. Je rezavé , ale ne shnilé. Jezdí, ale nemůže jezdit po komunikaci. Doporučuji použít na díly nebo udělat GO a přihlásit jej. Přední i zadní část auta jeví známky poškození ještě z havárie. K vozu přidávám ještě dvě použité pneumatiky, které jsem k tomuto vozu koupil na aukci.
Informace a foto na:
http://www.aukro.cz/show_item.php?item=473979793
Prodám BMW E30 318i KAT na ND nebo na GO
Prodám BMW E30 318i KAT na ND nebo na GO
Naposledy upravil(a) master007 dne 07. 11. 2008 22:50, celkem upraveno 1 x.
BMW E30 Touring 1.8i 1990
Re: Prodám BMW E30 318i KAT na ND nebo na GO
Uprav to alespoň na to kupé. Tour a kupé mají k sobě dost dalekomaster007 píše:BMW E30 318i KAT touring – kupé – plasťák,