Přečti si jeho podpissaru píše:Co na to říct?Má cenu dohadovat se z člověkem,kterej asi nemá na pořádný auto... .tomik píše:Na autě LPG bylo,ale nikdy to na něj nejelo co???

Tak v prvni rade si myslim, ze je naprosto zbytecne, aby jsi urazel vsechny lidi, kteri navstevuji toto forum a mohu te jen ubezpecit, ze Tomik zadne "ficoviny" nevymysli, to jsi bud naprosto jisty. Mozna by jsi mel vsem dalsim zajemcum narovinu rici, ze plyn v tvem voze neni nainstalovan tak aby fungoval a nikdy nebyl. Dale by jsi se mel alespon zminit o cene pripadne legalizace, proto aby jsi pripadny zajemce udelal obrazek o tom, na kolik ho ten vuz opravdu prijde. Protoze kdyz jsem s tebou jednal, tak rozdil mezi autem bez plynu a s "legalnim" plynem byl priblizne 10000,-Kc. To me zaujalo a mel jsem o vuz jeste vetsi zajem, ale pri pristim telefonatu jsi mi hned sdelil, ze chces vuz prodat bez plynu, coz plne chapu, protoze jsis konecne zjistil, ze prihlasit plyn, ktery ti doma lezi nevim jak dlouho neni zase takova legrace. Tvoje auto se mi libi porad, ale chce to byt pri inzerovani trochu solidni.saru píše:Co na to říct?Má cenu dohadovat se z člověkem,kterej asi nemá na pořádný auto a tak jenom reje a výmýšlí fíčoviny.Ten plyn do týdle káry stál 40 kolíků.Vim ,že podle fotek se to nepozná,jestli to na to jezdilo nebo ne,ale todle může napadnout opravdu jenom méněcennou hlavu.Jako co sem teda asi tvrdil klukům co o to měli zájem?Myslíš,že by se tu někdo neozval,dyby dojel a já tvrdil,že ten plyn je vymyšlenej?tomik píše:Na autě LPG bylo,ale nikdy to na něj nejelo co???
Opravdu to tady upadá.No počkám co se ještě dozvím a auto dám do bazoše.Ušetřim si tydle ubohý připomínky a návštěvy lidí co by to nejradši vodvezli a já abych jim to dal tak za dvacku a s plnou nádrží.Todle fórum je asi opravdu jenom pro tříkolky.No to mám pro příště.Takže kdo si eště přisadí nějakou smyslplnou kravinu,ať se tu pobavíme.
No vida.Tak už se neudržel jeden z prvních zájemců,když jsi to prodával s plynem,na který to nejelo...Takže si fičoviny nevymýšlím.To je to,na co jsem narážel zhlediska tvého mlžení.Psal jsi že na autě LPG bylo,ale že o to nebyl zájem.Jenže ono nefungovalo a bylo tam nelegálně a ty to svádíš na nezájem o LPG..Rejpnul jsi si špatně...saru píše:Po zvážení všech aspektů,co se týče LPG,byl plyn z vozu vymontován a auto je nyní prodejné pouze bez LPG.Zjistil jsem,že spousta lidí má na tento druh pohonu odlišný názor a proto jim vycházím vstříc.
kdyby tomu tak bylo jak pises, proc to SARU nenapise stylem - plyn vybran proto a proto a kupec se na to vysral, tak to prodavam bez plynu, nechce se mi to davat zpatky... je to jenom o jednani, "clara pacta, beni amici"...baros píše:Zdravím všechny lidi co nemaj nic jiného na práci než někoho pomlouvat.Já jsem člověk,který v tomhle autě jel když to jezdilo na plyn.A na plyn to jezdilo nádherně.Nikdo by nepoznal rozdíl.A kdybys te chtěli vědět proč plyn nebyl seřizený když ho prodávajicí prodával.Je to jednoduché.U nás jsou lidi´,kteří naslibují a potom se na člověka pěkně vyserou.A to se nedělá.Prodávajicí měl kupce na auto,ale ten ho chtěl bez plynu.Tak plyn byl vymontován.Ale co se nestalo kupujicí si to rozmyslel.Tod vše.
Sorry za OT, ale tohle je forům www.e30.cz a tříca je tak trochu tříkolkasaru píše:Todle fórum je asi opravdu jenom pro tříkolky.
Děláš si z nás prdel ?? Za 40 kolíků ilegál plyn ???saru píše:
Ten plyn do týdle káry stál 40 kolíků.
možná raději ".. - boni amici"Max-Max píše:... je to jenom o jednani, "clara pacta, beni amici"...
detailistoKuaJa píše:možná raději ".. - boni amici"Max-Max píše:... je to jenom o jednani, "clara pacta, beni amici"...
a ty jsi co zac? videl jsi nekdy 3.5 V8 v E32? ja ne .. z toho vyplyva ze tu prilivas do ohne vlastnim hovnem a nemas o auto vubec zajem, ani jsi se neobtezoval podivat na fotky ... tak priste o smysluplnosti pouc sam sebe pred zrcadlemrychlik píše:je to tedy 735 nebo 740 ? já jen, že jsem tady ty inzeráty viděl několikrát a pokaždý tam bylo něco jinýho..
Napiš prosím něco smysluplnýho a vše uveď na pravou míru...