BMW e28 na prodej

Prodej aut zn. BMW jiného typu, než je E30
Odpovědět
MISU

BMW e28 na prodej

Příspěvek od MISU » 28. 04. 2008 20:54

Kamarád prodává BMW e28, už nemá technickou a je v háji nejspíše lamela, tu zrovna mám, takže bych mohl dodat,jen vyměnit, kastle si myslím že je dost slušná, motor by měl běžet dobře a je to snad 2.7 eta, jestli to řikám správně.Má to trony a tušim že m tech volant.
Cena rozumná, více info dodám co nejrychleji.
Pouze komplet, ne na díly.
Prozatim kdyžtak muj mail: MNOWIS@EMAIL.CZ, bo foun 607 852 777.
P.S. neni to to co už jsem tu jednou kdysi nabízel.
Jinak jsem z Prahy a auto je kousek za Prahou.

MISU

doplnění původního inzerátu e28 na prodej

Příspěvek od MISU » 14. 05. 2008 23:25

Trochu mi to trvalo, ale bylo více zájemců, tak jsem ani info nedoplnoval.
Bohužel je trochu problém v komunikací s majitelem auta, jelikož nemá v současné době telefon a pokud je na chatě(kde se také auto nachází), tak ani nemám možnost se s ním spojit.
A proto bude auto k vidění tento víkend nedaleko Jílového u Prahy.
Případné zájemce prosím, aby se mi ozvali na 607 852 777, nebo mi dali vedet na mail nejpozději do pátku dopoledne, protože potom už nejspíš nebudu mít možnost se s ním domluvit.
Jinak není problem poslat foto+další info na mail, popřípadě kdyby sem ty fotky potom někdo vložil.
Cena kolem deseti. +- 2000,- dle zájmu.
p.s. : s kým jsem mluvil, či jsme si psali mail zpočátku po uveřejnění inzerátu mají samozřejmě přednostní právo.
Prosím dejte vědět pouze vážní zájemci, byl bych rád, kdyby se vše vyřídilo již tento víkend, čili peníze a občanky s sebou, smlouva bude připravená :)

to DoDo: proč jsi neodpověděl na mail?je možný, že ti třeba nepřišel, tak dej prosím vědět jak to s tebou vypadá.
Michal

DoDo

Příspěvek od DoDo » 14. 05. 2008 23:37

:oops: promin, na mail sem se zpozdenim ted odpovedel..
aspon hazim nejaky fotky pro zajemce

ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek

MISU

Příspěvek od MISU » 15. 05. 2008 14:00

Děkujeme pane za vložení photos :)

MISU

aktuální

Příspěvek od MISU » 17. 05. 2008 19:59

Nikdo nechce celkem hezkou a zachovalou dvacetosmu??
Po uveřejnění inzerátu bylo spousty ''vážných zájemců'' a ted když je možno auto vidět, tak ticho po pěšině :?:
Lidi nenechte ji reznout je ji škoda :wink:

chiko

Příspěvek od chiko » 24. 05. 2008 18:18

cau hele je jeste na prodej ? mozna bych zajem mel ! newim to jiste . dyztak se wozwu ked je to jeste aktualni :wink:

MISU

Příspěvek od MISU » 26. 05. 2008 00:27

TO CHIKO : Auto je stále k mání, dal jsem ho ještě na žraločí net a ozval se další zájemce.Tak kdyžtak rychle.

Jinak prodej je velmi aktuální.
Prosím jen vážní zájemci, nebaví mě vyřizovat ''vážné'' nabídky a ve finále skutek utek.Samozřejmě opodstatněné důvody respektuji. :wink:

chiko

Příspěvek od chiko » 27. 05. 2008 20:41

jasny me by to taky nebavilo dej prednost wostatnim ja se dyztak wozwu nemam uz nikde misto :( skoda no kamos mel etu w E30 a jelo to jak debil

Vlkec

Příspěvek od Vlkec » 27. 05. 2008 21:29

Pokud ještě je jaká by byla cena i s tou lamelou? Jakou má výbavu a kolik najeto? Stačí SZ.
Zatáčka se dá projet pomalu, rychle a s BMW!
Ex BMW E34 Touring 525i Vanos

honza_strnad
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od honza_strnad » 27. 05. 2008 21:55

2misu: sorry za OT, ale ptat se u e28 na kilometry....
jaka lamela? muzes to upresnit?

MISU

Příspěvek od MISU » 28. 05. 2008 03:45

Tak auto jsem dnes viděl na vlastní oči a byl jsem mile překvapen:
takže vady:
rez(chycené v motorovém prostoru vpředu nad podběhy, uhnilé cca 8x8 cm spodky předních blatníků u prahů-normálka u starého bavka, zadní nárazník + poslední díl výfuku, dle mého názoru na výměnu.
+ Pár ďublinek.
Co se týče koroze tak by to mělo být vše.

popraskaná palubka, nejde otvírat šíbr.

To jsou vady, které jsem na autě zjistil.

A teď už jen klady:
barva je metalická, tmavší než na foto, lak v dobrém stavu, papíry sedí(jsou dobře napsaný, přestavba+zachování původního VIN),
auto 1984, papíry 1982, servo (v pohodě),centrál na klíč včetně zámku nádrže, zrcátka v el., jinak okna na kličku, ale co mě překvapilo je hodně zachovalej interiér, hlavně sedačky, okna jsou origo zatmavená dohněda, kolesa origo pavučiny s límečkem-velmi dobrý stav, nikde nejsou vykouslé, či jinak zdeformované, pneu docela dobré, jo a jsou to 14-ky.

A teď to hlavní:
MOTOR: měl by mít najeto 183 tis., po částečné GO, běží krásně, tichounkej, startuje naprosto zlehka, člověk to chcípne a za chvilku hned na první otočení čapne,po startu nedrží ani vysoký otáčky, otáčkoměr teda ukazoval 1800, ale je asi nějaký pojebaný, páč to drželo, tak 800 max možná ještě mín.Až po delší době začal volnoběh trošinku kolísat, ale to jsem viděl zatím u všech, to skoro nikdo neumí přesně naštelovat aby si to občas nehouplo, to moje bejvalý dělalo větší rodeo :D
Nehřeje, nikde nic neutíká, netlakuje, nekouří, olej nepapá.

TO: honza_strnad : hmm lamela jakože spojková :wink:

TO: Vlkec : lamelu dám k tomu za 500, ale je samo použitá, koupil jsem ji tady tenkrát za tyhle peníze a již nevyužil :cry:

TO: chiko : v tuhle chvíli má přednost ten kdo první položí peníze na stůl a samozřejmě nejvyšší nabídce, už žádný tys byl první atd., tak jsem to praktikoval na začátku, že jsem ze slušnosti upřednostnoval toho před tím a vděk byl ten, že se na to potom všichni vysrali!!Pardon, že jsem sprostej, ale nic jinýho sem nepatří.

Omluvu beru, ale když někdo ani neodpoví na mail, že třeba nemá zájem tak mi může lízat řiť :evil:

Jelikož jsem auto už viděl na vlastní oči a není to žádnej bastl, tak si dovoluji tvrdit, že je reálně prodatelný za 10 000,- Kč i bez těch kol.
Investice(palubka,tlumič vejfucku, zad.nárazník, TK a ME) + práce tam samo je, ale mooooooc pěknej a zachovalej kousek
Kdo tyhle auta miluje ocení.

S prodejem se to má tak, že v pondělí jsem o tom autě řekl známému, který starý bafka dělá už hodně dlouho a rád by z něj udělal pěknýho veteránka, včera jsme se na něho jeli spolu podívat a dnes mi dá vědět.
Jediný co řeší, že už ho nemá kam dát, pač má už strašně moc autí.

Cena pro něj je 10 000,-Kč, tak jak je, nebo 8 000,- bez kol.
Takže bud mi někdo zavolejte co nejdřív a přeplatte ho(snad by to pochopil :? ), ale ne o kilo jo :lol: , nebo pokud si ho neveme, tak je tato cena pro všechny.

Auto se musí prodat nejpozději do zítra, majitel je bohužel ve finanční tísni a nemá na nájem, ale cena se tomu přispůsobovat nebude, to mu radši na ten nájem půjčím :)

Myslím, že popis a odpověd vyčerpávajíci, takže pokud máte někdo skutečně vážný zájem prosím nepište(už jsem snad vše důležité zodpověděl), ale volejte na tel: 607 852 777 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SHARKS EVER AND FOREVER!!

MISU

PRODÁNO

Příspěvek od MISU » 02. 06. 2008 19:24

Takže auto prodáno.
Kola, ale zůstala a jsou k mání.
Takže kdo bude mít zájem, nechť se ozve.
Jsou ve velmi dobrém stavu!!

Odpovědět