Auto neprodávám, spíš jenom upozorňuju na to, co mi přišlo pod ruku. Dělám v Německu kousek za hranicemi v autobazaru a je tam 524 TD, najeto 98000, opečovávaná, bez koroze, interier netknutej, motor jako víno, asi po měsíci stání chytil na drc, vzhledově dobrá, ale je to socka, jen ABS a servo... Pokud by někdo měl zájem, zkusí hodit fotky. Upozorňuju na to, že z toho prodeje, kdyby se uskutečnil, nic nemám!!! Jsem asi blbej, ale mám holt rád auta:-)))
Jinak, cena tam je asi 2650 E, ale myslím, že by šel tak o 200 - 300 dolů, zkute mail:-)))
Link na ni v tom bazaru: http://www.auto-markt-eppenschlag.de/SI ... 1309904583
E 34 524 TD Najeto 98 000 - original
To je fotkou, na živo to vypadá úplně jinak, jsou to nějaký žmolky, dneska jsem to auto prolejzal a ta sic je v pohodě, co se týče motoru, tak ten evidentně čištěnej není, je prostě zachovalej, pár aut už jsem viděl a čištěnej motor poznám:-)))adam320 píše:vypada to pekne, motor taky ale to se da vsecko vycistit...totiz esli ten clovek co to mel nenajezdil vsechny ty kilaky v overalu na lov zraloku tak nechapu jak muze bejt zkurvena takhle ta ridicovo sedacka