Prodávm svou 320i nebo vyměním za 318is.
Auto prodávam protože chceme postavi auto na rally a proto je 318is mnohem vhodnější.
tady je info o autě..
Karoserie je 2dv kupé ve velmi dobrém stavu. neni nikde schnilé a podlafa vypadá taky v celku bez hniloby...
Motor: 2.0 96kw/6000 po výměně rozvodů oleje a svíček, Převodovka je 5kv manuelní po výměně oleje, differ je samosvor s 40% svorností s normálním 2.0 poměrem, Auto je mechanicky ve velmi dobrém satvu nic neklepe nemlátí a vše funguje, auto je z roku 1987 takže je to chromák vše je v origo stavu jan sou na autě dané 65% folie s atesty na autě sou již obuté 15" zimní kola 195/65 r15
Výbava: bavor má elektrické originální stahování okýnek, šíbr radio mp3 s reproduktory vše od zančky blaupunkt. je tam sporotvní kožený volant + originál.
K autu sou 4 hezké origo lité kola 14" po laku bez odřenin. není problém tam nechta 17" které sou na foto sou obuté do 225/45 a 215/45.
celé auto je v hézkém stavu jak motor tak vnitřek kromě přeních sedaček které se sehnal pouze tyto. Protože byl původní vnitřek šedivý a mě se to k té modré nehodilo tak je kompletně modrý vše z origo dílů.
Na autě ještě implantován chladič z ety pač starý měl prasklinu a po radě některých uživatelů fóra sem zvolil tuto varinatu.
Já jsem ze středních čech od kolína můžete mi psát do sz nebo volat na 724140499 ale až po 15 hodině nebo napsat e-mail petr.kolar.koli@seznam.cz. nejrdaši bych auto vyměnil za 318is v podobném stavu nebo po dohodě horším