Takže červené komplet M Paket r.v. 10/93 najeto 173 tis šedý interiér okna šibr v el. abs servo snížený podvozek nerez koncovka nově dodána tak jak je bez kol 90 tis s kolama 18 a novým obutím 110 tis pak mám k autu krásný interiér anatom sedačky s M3 čtyřdveř neboli M paket boky černá kůže prostředek černá látka jak nové velice pěkné příplatek 10 tis pak mám M3 zrcátka nebo AC zrcátka ale origo vyhřívané el, stavitelné příplatek 5 tis a mám kotouče vrtané předek zadek Zimerman příplatek 5 tis + červené kopyta hudb JVC 12CD a kazeta.....
Žluté dakar gelb komplet origo M Paket včetně zrcátk M3 r.v. 12/94 najeto 137 tis podvozek HR brzdy Zimmermann předek zadek vrtaný červené kopyta kola M17 9 a 8 palců z E-46 nerez oválná koncovka černý látkový interiér vyhřívané sedačky hudba asi za 40tis JCV nebo JVL něco takového ale nářez
Cena kolem 140 tis.
Na všech autech se dají na zakázku kombinovat interiér žluté červené a kola na všech autech to jsou myslím vyčerpávající info zbytek na mob. 777590109
Fotky jsou fotky skutečnost je někde jinde auta jsou nebourané bez náznaků koroze bez investic co se týče všeho co bylo špatné silentbloky nějaký čep a tak dále vše je vyměněno opraveno prostě jen jezdit bez dlouhodobých investic
2xBMW 318 iS cupé M paket
skus mi poslat foto na z.e.l.o@orangemail.sk.
Posli mi taky PLS foto.
Email: bawko3@gmail.com
Email: bawko3@gmail.com