E28 550 V12
-
-
-
-
je videt ze nevis o cem ten motor je ... v me 750 co ma 2t s autem hybe velice pekne a na S rezim mizis kdykoliv kopec nekopec, na sprinty to neni ani na rozjezdy semaforu ... takze si nedokazi predstavit tento motor v aute co ma o pul tuny min, musi to byt super a mel bys co delat se udrzet na cesteBrutalni Monstrum Wole píše:prostě automat nemusím, jak každý kdo má rád závodní jízdu, meziplyny atd

Kdyby to bylo tak nahovno tak ho tam nedavaji ale vzhledem k zastavbe je automat mensi zlo protoze s manualem bys ukroutil e28 difer jak maslo a auto by se zkroutilo napul ...
prodavam ND z techto aut: E38 730iA M60 V8, 730iL piste SZ nebo ICQ
prodavam ND z techto aut: E32 750iL 740iL 735i 730i, piste SZ nebo ICQ
prodavam ND z techto aut: E32 750iL 740iL 735i 730i, piste SZ nebo ICQ
-
Moc dobře vím o čem to je, řídil sem kámošovu 740 r.v.98 a to mi stačiloT613 píše:je videt ze nevis o cem ten motor je ... v me 750 co ma 2t s autem hybe velice pekne a na S rezim mizis kdykoliv kopec nekopec, na sprinty to neni ani na rozjezdy semaforu ... takze si nedokazi predstavit tento motor v aute co ma o pul tuny min, musi to byt super a mel bys co delat se udrzet na cesteBrutalni Monstrum Wole píše:prostě automat nemusím, jak každý kdo má rád závodní jízdu, meziplyny atd
Kdyby to bylo tak nahovno tak ho tam nedavaji ale vzhledem k zastavbe je automat mensi zlo protoze s manualem bys ukroutil e28 difer jak maslo a auto by se zkroutilo napul ...

prostě to miluju když možu s tim klackem furt kvedlat tam a spátky

ale takové smg jak má m3 to bych bral

Nevím, měl jsem na automat kdysi stejný názor jako ty a ted mi stoji pred domem jiz 3. automat v rade a premyslim na co tam ten zbytek lidi ty klacky ma a ze je to vubec bavi...Brutalni Monstrum Wole píše:Moc dobře vím o čem to je, řídil sem kámošovu 740 r.v.98 a to mi stačiloT613 píše:je videt ze nevis o cem ten motor je ... v me 750 co ma 2t s autem hybe velice pekne a na S rezim mizis kdykoliv kopec nekopec, na sprinty to neni ani na rozjezdy semaforu ... takze si nedokazi predstavit tento motor v aute co ma o pul tuny min, musi to byt super a mel bys co delat se udrzet na cesteBrutalni Monstrum Wole píše:prostě automat nemusím, jak každý kdo má rád závodní jízdu, meziplyny atd
Kdyby to bylo tak nahovno tak ho tam nedavaji ale vzhledem k zastavbe je automat mensi zlo protoze s manualem bys ukroutil e28 difer jak maslo a auto by se zkroutilo napul ...vpoho sem si to užil, ale automat je podle mě na dlouhé cesty a do služebních aut
prostě to miluju když možu s tim klackem furt kvedlat tam a spátky
ale takové smg jak má m3 to bych bral