Libovka E 28 2,4TD
-
- Kontaktovat uživatele:
Libovka E 28 2,4TD
Jeden chlapík u nás prodavá libovou E 28 2,4 TD. Viděl jsem ji na vlastní oči a mužu říct,že je to výstavní kousek ! Ale komunikuje pouze na telefonu :
737318340
-nezničená,bez koroze v origo stavu !
737318340
-nezničená,bez koroze v origo stavu !
-
- Lospiratos
- Bajzík
- Kontaktovat uživatele:
jo tak to sedí bylo to tuším 17t. koukal jsem na to dlouho ale tohle nechci, stav byl velmi hezký, origo kola jak nové.... ale asi zjistil dže cenu mí vyšší..bodie 1 píše:Jestli bylo z Libereckého kraje tak by to mohlo být ono.Ale myslím,že tenhle člověk bude chtít víc jak 20 tis.- Kdybych už bmw neměl v garaži tak bych ho od něj vzal!

-
- Kontaktovat uživatele:
Podařilo se mi zjistit pár informací: Auto nikdy vzimě nejeté !!!!! r.v.1983,diplamatický vůz do roku 86,pak ho zdědil synovec který ho měl do teď (je mu 80 let), JE TO 5 RYCHLOSTNÍ AUTOMAT,85KW,modrý micropliš,kouřové okna,5x origo alu,origo radio,centrál,el.zrcátka,tažné zařízení.
-Jo a z prodeje nemám žádnou provizi,jde mi jen oto že by bylo škoda kdyby auto dostal do ruky nějakej blbec...
-Jo a z prodeje nemám žádnou provizi,jde mi jen oto že by bylo škoda kdyby auto dostal do ruky nějakej blbec...
nesehnal by jsi foto,a kolik za to chce a zda to ještě má,ten telefon nějak nikdo nebere?bodie 1 píše:Podařilo se mi zjistit pár informací: Auto nikdy vzimě nejeté !!!!! r.v.1983,diplamatický vůz do roku 86,pak ho zdědil synovec který ho měl do teď (je mu 80 let), JE TO 5 RYCHLOSTNÍ AUTOMAT,85KW,modrý micropliš,kouřové okna,5x origo alu,origo radio,centrál,el.zrcátka,tažné zařízení.
Cheš-li míti bavoráka zanech kurev hoň si ptáka
nic proti tobe, ani proti nemu, ale obcas me zarazi, co si lidi nemysli ze maji za sperk. v annonci byla e12 528i z ambasady s mrakem dilu( k odtahu nutna dodavka, proste se vsim, veteranskejma notama a spol) za 10t, osobne pro me ma e12 z roku 74 daleko vetsi hodnotu. chapu ze si ho pan slechtil, a staral se o nej, budiz, ale jen mu vysvetlit, ze z nej v zivote veteran nebude, a tudiz je ta cenovka mimo misu.
stejne ti rekne ze jsem volal,tak jen zaznam hovoru. kdyz jsem se ptal na cenu, ze nevi, at nahodim. rikam auto jsem nevidel, z toho co rikate se mi v kapse vrti maximalne 35t. on se rozesmal, ze ne, rikam za kolik, rekl ze pod 85 ho proste neda, tak jsem se zase rozesmal ja, a konec. at jen to mas ze vsech stran
stejne ti rekne ze jsem volal,tak jen zaznam hovoru. kdyz jsem se ptal na cenu, ze nevi, at nahodim. rikam auto jsem nevidel, z toho co rikate se mi v kapse vrti maximalne 35t. on se rozesmal, ze ne, rikam za kolik, rekl ze pod 85 ho proste neda, tak jsem se zase rozesmal ja, a konec. at jen to mas ze vsech stran
Budapest Bamako 2015 - completed
Budapest Bamako 2016 - in progress
fcb: Team Chochi
momentálně e28 524td, e28 520i, t4 multivan a kdo ví co ještě

kdyz vezmu v potaz kolik se jich vyrobilo, a jakej ma tenhle konkretni stav vybavu, tak prehnane receno muzu zacit zachranovat kazdou starou 120citku, a doufat az stoupne na cene. vek neznamena automaticky vyssi cena, bejt to m535, m5, drzim hubu, ale tohle neni nic extra
a doba, kdy lidi budou vyndavat bez mrknuti oka kilo za socialniho astmatika, mam obavu opravdu nehrozi.
a doba, kdy lidi budou vyndavat bez mrknuti oka kilo za socialniho astmatika, mam obavu opravdu nehrozi.
Budapest Bamako 2015 - completed