Rok výroby 1993, modrá metalíza, velký BC, dvojitý el. šíbr, klimatizace, el. okna, centrál, ABS. Stav tachometru 190 tis. km, TK do 08/08.

další fotky k vidění zde: http://bmw.ablenet.cz
Auto je ve slušném stavu, nicméně pár závad či nedostatků by tu bylo a sice vůle v řízení, mlátí levá stabilizační tyčka, začíná se ozývat ložisko na pravém předním kole, některé funkce na BC nefungují, někde se ztrácí náplň klimatizace, netěsnost topení na straně řidiče, je též nutno dořešit správné zapojení ovládání zadních el.oken, vyměnit těsnění u snímače náplně do ostřikovače. Karoserie je v pořádku, mírná koroze u víčka nádrže a ještě mírnější na haubně (viz. foto).
Vyměnil jsem brzdové destičky a v autě je též nová baterie. Přidám ještě kardanku a 4ks plecháčů s horšími pneu.
V autě je pěkné svezení, 8-mi hrnek tahá krásně, cajti si "rodinného auta" nevšímaj. Bohužel poslední dobou nemám na hraní si s tim kvůli důležitějším věcem čas ani peníze a tak musí fáro do světa.
O další info mi napiště v případě zájmu soukromou zprávu, popřípadě mail na jirisvab@seznam.cz
Cenu za auto snižuju na 59.000,-