Prodam dravce,e30
Prodam dravce,e30
Ahoj,nabizim k prodeji sve dlouho stavene auti BME E30 325E rok 1986 dle TP.obsah motoru 2.7litru,Dle fotek vidite ze auto je po celolaku a v podstate presne ve stavu jaky vidite na fotkach,tudiz je potreba ho doskladat jak nejake listicky atd na exterieru tak interier,kde sou rozdelane tapecy.Vse je samozrejme k vozu a je na budoucim majiteli jak vuz pojme.Ja ho stavel jako opravdu "sportovni" nacini,motor ma udelanou hlavu,rozvody,spojku atd od techto oprav najeto cca.10km,ma brutalni samosvor, to co auto umi i na suchem povrchu se musi videt a zazit.samozrejme rez neni nikde.Sou zavarene listy na bocich,kliky vzadu.znaky atd..jinak vse dle foto.Vybava je pouze servo a central.technicka na rok a pul.
Cenu si predstavuju 41T kc,auto nevyzaduje zadne velke investice,pouze praci,ja jiz bohuzel nemam cas a jdu do neceho jineho.
Cenu si predstavuju 41T kc,auto nevyzaduje zadne velke investice,pouze praci,ja jiz bohuzel nemam cas a jdu do neceho jineho.
http://fotoalbumy.azet.sk/honza44/bmw/?i9=c5ff33734d96 lepsi foto atd naleznete an teto adrese,jinak auto ma samozrejme novy lak a je k nemu velke,velke mnozstvi anhradnich dilu jako rpevodovka atd a jeste pridam vozik nahradnich pneu ktera s ebude urcite hodit a jeste sadu litaku.
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz