152 koníííííí.........30.000,-!!!!!!!!DOHODA!!!!!!
152 koníííííí.........30.000,-!!!!!!!!DOHODA!!!!!!
Je mi líto,že to sem musím cpát,ale z rodinných důvodů musím prodat jedno auto a bavoráčka prodávat nechci....,čili kdybyste měli o tohle druhý autíčko zájem nebo o někom věděli,volejte na 723 321 995 nebö jhlp@seznam.cz
Prodám Citroen ZX 2,0 , rok výroby 1993, najeto zhruba 131.000 km. Interiér i karoserii má ve velmi zahovalym stavu a absolutně nikde nenajdete ani náznak rzi.. nono Cool Jinak má to ABS, kotouče na všech kolech a je to komplet v elektrice...Je to pěknej červenej lak a jak už sem řikal, ten výkon je 152 koní, či-li nemusim snad ani dodávat,že je to opravdu pěkně živý...
Foto mailem,sorry,ale nešlo mi to vložit.
e-mail : jhlp@seznam.cz
mobil: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!723 321 995!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Prodám Citroen ZX 2,0 , rok výroby 1993, najeto zhruba 131.000 km. Interiér i karoserii má ve velmi zahovalym stavu a absolutně nikde nenajdete ani náznak rzi.. nono Cool Jinak má to ABS, kotouče na všech kolech a je to komplet v elektrice...Je to pěknej červenej lak a jak už sem řikal, ten výkon je 152 koní, či-li nemusim snad ani dodávat,že je to opravdu pěkně živý...
Foto mailem,sorry,ale nešlo mi to vložit.
e-mail : jhlp@seznam.cz
mobil: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!723 321 995!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Já to za 5 tis vezmu,potřebuji nějakou chrchlu na dojíždění do prácekarlik320 píše:tak tak,tady to asi neprodasmarty87 píše:Tak využij cars.cz, sauto.cz, tipcars.cz, annoncePolyy píše:Tedka bych spíš potřeboval pomoct a někoho najít na prodej,než tyhle blbosti...,bavoráčka prodávat nechci,z domu půjde Citroen...

-
- Kontaktovat uživatele: