Bmw e30 320i m-technic II 30tis.kč
Bmw e30 320i m-technic II 30tis.kč
Zvažuji o prodeji jednoho ze svých příslušníků,je to E30 320i r.v.90,samosvor,modrá metalíza,sport.podvozek,4dv.,M-technicII,tmavé helly,alu 16",malý BC,el.okna,el.zrcátka,šíbr,interier M-technic II atd. V případě zájmu mě kontaktujte na emailu ynose@atlas.cz
Naposledy upravil(a) bmwboy55 dne 25. 11. 2007 10:01, celkem upraveno 2 x.
pošli prosím foto na david.johan@seznam.cz.
Prosím o fotky, bližší info o autě a odkud jsi. magiccc@post.cz
ex BMW e39 528it 142kW
ex BMW e39 540iAt 210kW
ex BMW e38 730DA 135kW
ex BMW e39 530DA 142kW
ex BMW e30 335iC 155kW
ex BMW e39 523iT 125kW
ex BMW e39 540iAt 210kW
ex BMW e38 730DA 135kW
ex BMW e39 530DA 142kW
ex BMW e30 335iC 155kW
ex BMW e39 523iT 125kW
mam vazny zajem Denisexik@seznam.cz diky za foto
Tak jsem ho byl dneska zkouknout. Auto je pěkný, nicméně pár much má. Auto jsem nevzal proto, že je tam povícero vaření a já nedisponuju COčkem ani prostorama, kde bych to opravil. Takže - korozí je zasaženej podběh u řidiče a tam je teda díra, předek prahu u řidiče (tam to vypadá jako pomačkaný od heveru a chytá to lišku), rožek řidičových dveří (jinak jsou dveře velmi pěkný), zadní čelo kolem tažnýho oka, zadí kapsy za podběhama jsou taky lehce načaté, rezervu jsem nevyndával, na to jsem úplně zapoměl. Jsou zaklepaný pertly u zadních lemů a tam už je to taky chycené, na předek to bylo lehounce klepnutý, proto je pomuchlanej rožek kapoty a spolujezdcův blatník neni ve správném odstínu, nicméně na nosníkách jsem nenašel známky vaření nebo vytahování, blatník u řidiče je dole durch, na zadní kapotě je trochu poškrábanej lak. Ty litý kola vypadaji vzhledově super, přední spoiler a prahy M-technic (prahy nejsou namontované, ale jsou nalakované) vypadá taky velmi dobře. Podle mýho pro někoho, kdo má možnost si doma sám opravit ty věci na kastli je to velmi pěkný auto, interiér vypadá voňavě. Abych nezapoměl - v tlumiči výfuku je dirka a trochu lítá volnoběh, ale zas jsem slyšel jen natočenej studenej motor. Auto jsem ani neprojížděl, protože nemám jak opravit kastli, tudíž by to nemělo smysl a bylo by to plýtvání benzínem. Takový jsou moje dojmy z auta.
takova inspekce mi prijet na auto za tri petky, tak tam z tebe zesedivym:D. ale kazdopadne respekt, tohle bejt u kazdeho inzeratu, spousta benzinu usetrenoGabo píše:Tak jsem ho byl dneska zkouknout. Auto je pěkný, nicméně pár much má. Auto jsem nevzal proto, že je tam povícero vaření a já nedisponuju COčkem ani prostorama, kde bych to opravil. Takže - korozí je zasaženej podběh u řidiče a tam je teda díra, předek prahu u řidiče (tam to vypadá jako pomačkaný od heveru a chytá to lišku), rožek řidičových dveří (jinak jsou dveře velmi pěkný), zadní čelo kolem tažnýho oka, zadí kapsy za podběhama jsou taky lehce načaté, rezervu jsem nevyndával, na to jsem úplně zapoměl. Jsou zaklepaný pertly u zadních lemů a tam už je to taky chycené, na předek to bylo lehounce klepnutý, proto je pomuchlanej rožek kapoty a spolujezdcův blatník neni ve správném odstínu, nicméně na nosníkách jsem nenašel známky vaření nebo vytahování, blatník u řidiče je dole durch, na zadní kapotě je trochu poškrábanej lak. Ty litý kola vypadaji vzhledově super, přední spoiler a prahy M-technic (prahy nejsou namontované, ale jsou nalakované) vypadá taky velmi dobře. Podle mýho pro někoho, kdo má možnost si doma sám opravit ty věci na kastli je to velmi pěkný auto, interiér vypadá voňavě. Abych nezapoměl - v tlumiči výfuku je dirka a trochu lítá volnoběh, ale zas jsem slyšel jen natočenej studenej motor. Auto jsem ani neprojížděl, protože nemám jak opravit kastli, tudíž by to nemělo smysl a bylo by to plýtvání benzínem. Takový jsou moje dojmy z auta.
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
ChápuGabo píše:Je z Hradce Králové. Já shánim auto na ježdění, který nebudu muset vyvářet, M tžech plasty tmavé Helly a samosvor nutně nepotřebuju ... BTW - ta inspekce tak 20 minutTweety píše:Samosvor + M-Tech II + tmavé helly a jste na 25tis. Auto za 10 ? Kluci, přemýšlejte, co od toho čekáte
Prosím kdo má foto ať mi přepošle na tweety11@seznam.cz
Přeposláno, 7 fotek ve dvou mailech, snad se majitel nebude zlobitTweety píše:ChápuGabo píše:Je z Hradce Králové. Já shánim auto na ježdění, který nebudu muset vyvářet, M tžech plasty tmavé Helly a samosvor nutně nepotřebuju ... BTW - ta inspekce tak 20 minutTweety píše:Samosvor + M-Tech II + tmavé helly a jste na 25tis. Auto za 10 ? Kluci, přemýšlejte, co od toho čekáte
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Díky, budu kontaktovat majiteleGabo píše:Přeposláno, 7 fotek ve dvou mailech, snad se majitel nebude zlobitTweety píše:ChápuGabo píše: Je z Hradce Králové. Já shánim auto na ježdění, který nebudu muset vyvářet, M tžech plasty tmavé Helly a samosvor nutně nepotřebuju ... BTW - ta inspekce tak 20 minut
Já bych chtěl taky....Gabo píše:Přeposláno, 7 fotek ve dvou mailech, snad se majitel nebude zlobitTweety píše:ChápuGabo píše: Je z Hradce Králové. Já shánim auto na ježdění, který nebudu muset vyvářet, M tžech plasty tmavé Helly a samosvor nutně nepotřebuju ... BTW - ta inspekce tak 20 minut

ex BMW e39 528it 142kW
ex BMW e39 540iAt 210kW
ex BMW e38 730DA 135kW
ex BMW e39 530DA 142kW
ex BMW e30 335iC 155kW
ex BMW e39 523iT 125kW
ex BMW e39 540iAt 210kW
ex BMW e38 730DA 135kW
ex BMW e39 530DA 142kW
ex BMW e30 335iC 155kW
ex BMW e39 523iT 125kW