Technická data -
BMW M3 Limousine
Motor - 3.0 (2988 ccm) 210KW(286 PS)
Rok výroby : 10.05.1996
Barva : Alpin Weiss Metalic III
Typ - CH1B15134
Najeto - 173 5xx Km
Výbava :plná, kromě střešního okna, zadní elektrické roletky a digitálně řízené klimatizace
Výbava navíc : kompletní ozvučení Alpine ( 2x zesilovač, středové přední reproduktory , výškové přední reproduktory , basové přední reproduktory , zadní oválné združené reproduktory), Jelikož pán poslouchal Minidisk, koupil si bohužel rádio Sony s MD, v kufru je navíc připojen CD měnič Sony s ESP na 12 CD. Rádio má dálkové ovládání zabudované pod volantem.
Auto je po prvním majiteli ve Švýcarsku (doloženo Swiss techničákem a servisní knihou viz photo), přímo z majitelem jsem auto projížděl a přímo od něj jsem vůz kupoval, je to 41 pán, který podle jeho stylu jízdy v životě nejel rychleji než předpisových 50 Kmh po městě a 120 po dálnici (ono to popravdě ani jinak ve Švýcarsku nejde, vlastní zkušenost

K auto jsou celkem 3 originální klíče. Ve swiss servisu bylo naposledy v 6 měsíci tohoto roku a dnes 7.8 jsem po konzultaci s odborníkem na Bmw vyměnil u Bmw olej za molibdenový ( v těchto km je to prý dobré udělat), vyměnil veškeré náplně od vody počínaje, servoolejem a brzdovkou konče. Preventivně jsem vyměnil i svičky a nechal zkontrolovat náplně v převodovce a diferenciálu. Celé auto bylo prohlédnuto a zatím Vše OK. Zbytek údajů zdělím potencionálnímu zájemci po telefonu.
Cena 290 000 Kč Dohoda možná (prosím jen o zájemce co mají vyřešené finance)
Fotky na vyžádání rád pošlu do emailu