M3maniac píše:už to neřeš...potom co jsi napsal že prodej auta je hra nervů a že určitě ihned nepojedeš jen co inzerát uvidíš a že jsi obchodník a kdesi cosi ti já nemám zájem nic prodávat. Napsal jsem jasně,že ty věty které zaváněly jakýmsi vychvalováním co mám a jak na tom sem či nejsem jsem napsal čistě po tvých narážkách,že obchod je hra nervů a že jsi zkušený obchodník a jak si zkušeně vyčkáš až zjistíš jestli náhodou nebudu třeba ve sračkách abych ho tu po týdnu nabízel za 120

lidi co se jezdí dívat na auto které je od něj vzdálené 70 nebo 80km až budou mít kolem náhodou služební cestu nejsou zájemci ,ale prudiči.Ten kdo má zájem a u takového auta obzvlášť dotyčnému zavolá a má spousty otázek,protože by to měla být tak trochu srdeční záležitost Ty zkušený obchodníku s nervama

chceš mit za každou cenu pravdu,ale to v tomto případě jaksi není možné.Takže se měj hezky a přeju hodně štěstí při koupi 3,8ky s 6ti kvaltem v top stavu,serviskou a za 120k

heled, neříkám, že sem kdoví jakej obchodník, to po par letech prodeje muže říct jedině vul. a hra nervu to určitě je(nebo nás to aspon na ruzných školení učili:-)),ale ne tady na internetu, ale až spolu budem stát proti sobě u toho konkretního auta. jak sám říkáš, taky už si něco prodal, tak asi víš jak to myslím. tady to spolu mužem řešit jak chcem, ale obchod bude probíhat, až se budem dívat z očí do očí a bavit se nad konkretní věcí. a jak sám uznáš, když sem se ptal kde auto je nemohl sem tušit(zas takovej jasnovdec nejsem), že bude stát na moravě kousek odemě, když mělo pražskou spz a většina aut co se tady prodava je praha nebo příhraničí a v době kdy sem se ptal sem zhodou okolností tím směrem měl cestu, tak sem to s ní chtěl spojit. ještě jednou ti říkám, že kromě toho že sem se zeptal kde auto stojí a že vypadá pěkně sem nic neřekl...aspon ne nic zaco bych se měl někomu omlouvat nebo nechat nekoho at si o mě otírá hubu.
tot muj pohled na věc a taky rada, pokud nechceš at se tě někdo ptá na zakladní otázky, uved zakladní věci hned na začátku odpadne ti spousta blbých dotazu a telefonu.
PS: ještě mi prosímtě vysvětli tuhle větu..."Takže se měj hezky a přeju hodně štěstí při koupi 3,8ky s 6ti kvaltem v top stavu,serviskou a za 120k" děláš vola ze mě nebo ze sebe, že neumíš číst, když sem někde nahoře psal, že je mi jasný, že takový auto se pohybuje trošku cenově někde jinde než to co nabízíš ty?