BMW E30 318 is
Re: BMW E30 318 is
V případě zájmu volejte na číslo 737 614 645.
...
hele, je to tvuj vkus ti to neberu, ale mam otazku... vetsi kridlo uz se nenaslo??
, to auto s timhle kridlem vypada jak dragster, nebo neco takovyho, jediny dobry kridlo je to co se davalo na E30 M3 a ostatni jemu podobny. I kdyz jeste stesti ze te nenapadlo dat na E30 kridlo z hliniku
. Jinak kdyz odmylsim to kridlo, auto je pekny - hlavne ty kola, kdybych nemel auto tak bych to koupil 

<3 BMW
A cim si vozis prdelku ted?? 106kou nebo podobnou nakupni taskou??elisalex píše:Hele já jsem holka a možná tomu nerozumim i když jsem e30 měla ale mě se to líbí moc, mě by na to dostal spíš než-li ty na svou 106 asi to bude tím, že jsem dlouhonohá blondýna no.Jinak mi přijdete fakt ubohý klucíííí.

<3 BMW
Já nechápu jinou věc. Proč zde nemůže nikdo říct svůj vlastní názor ???elisalex píše:To křídlo je tam pro blbečky jako jste vy, aby jste si mohli plantat ty své kraviny, je tam moc hezké, hned bych ho brala, pěkné autíčko.

P.S. - Auto celkem pěkný, křídlo vopičárná nevídaná. To tam mohl dát rovnou prkno z windsurfingu

P.S.2 - nejsem blbeček, vi

e30 323i
e30 320i
e34 535i
e30 320Ci
e39 528i
e30 325i

Třeba proto, že tohle není sekce klubová auta, ale prodej.horis píše:Já nechápu jinou věc. Proč zde nemůže nikdo říct svůj vlastní názor ???elisalex píše:To křídlo je tam pro blbečky jako jste vy, aby jste si mohli plantat ty své kraviny, je tam moc hezké, hned bych ho brala, pěkné autíčko.![]()
![]()
Proč je hned blbeček ????
![]()
![]()
Je 21. století, svoboda slova, demmokracie
![]()
![]()
P.S. - Auto celkem pěkný, křídlo vopičárná nevídaná. To tam mohl dát rovnou prkno z windsurfingu![]()
![]()
P.S.2 - nejsem blbeček, vi![]()

- olda barta