Prodám E30 IS
Prodám E30 IS
BMW 318IS,100kW,r.v. 1989,kupé, spotřeba 7,2l/100km,
anatomy sedačky,servo,pěkný a zachovalý interier(kostky)Kola Al 14" a plech 14"-zimní. Radio MP3 4x repro.
Dovoz z DE.
Nová STK do 10.2008.
tel. 603746839
CENA 42900.-
Auto vyžaduje drobné opravy, ale podotýkám neni to nic hrůzostrašnyho.
Do konce ledna ho tak nechám a pokud se neprodá dám ho do kupy sám ale hne to s cenou.
anatomy sedačky,servo,pěkný a zachovalý interier(kostky)Kola Al 14" a plech 14"-zimní. Radio MP3 4x repro.
Dovoz z DE.
Nová STK do 10.2008.
tel. 603746839
CENA 42900.-
Auto vyžaduje drobné opravy, ale podotýkám neni to nic hrůzostrašnyho.
Do konce ledna ho tak nechám a pokud se neprodá dám ho do kupy sám ale hne to s cenou.
Naposledy upravil(a) Dejk55 dne 10. 01. 2007 08:24, celkem upraveno 3 x.
Bávo
Velký zájem, pošli svůj tel na 736/531 672 a fotky na jarda.bmw@seznam.cz.
is
Zdravím prosil bych též o foto na zebrajev9@seznam.cz
Re: Prodám E30 IS
Prosim foto na mail. blackburn1@seznam.cz
Děkuji.
Děkuji.
ISO
ČTĚTE POZORNĚ! Byl jsem se o víkendu na auto podívat a myslím, že všichni, kteří pojedou z daleka, jako já, by měli vědět následující, protože fotky můžou klamat, tak ať nejste zklamaní!
1) koroze durch pod předním sklem a předním stakem prahu a blatníku
2) menší koroze pod tažným háčkem vzadu + pár oděrek
3) sedačka řidiče rozlámaná konstrukce, vůbec nedrží
4) špatné čepy řízení, značná vůle
5) motor jde neochotně do otáček, cuká a střílí do sání, zřejmě netěsnost nebo váha
6) rozbitá předlí mlhovka
7) rozbité řidičovo zrcátko, majitel má náhradní
nefunguje elektrika v zrcátkách
9) píchlé kolo
1) koroze durch pod předním sklem a předním stakem prahu a blatníku
2) menší koroze pod tažným háčkem vzadu + pár oděrek
3) sedačka řidiče rozlámaná konstrukce, vůbec nedrží
4) špatné čepy řízení, značná vůle
5) motor jde neochotně do otáček, cuká a střílí do sání, zřejmě netěsnost nebo váha
6) rozbitá předlí mlhovka
7) rozbité řidičovo zrcátko, majitel má náhradní

9) píchlé kolo
To Dvoris: Dikes za vložení foto.
Tak že jen připomenu prodávám auto z roku 1989 takže stav nového auta to nemá.
Vady: Nutná oprava sedačky řiče (moc složité to asi nebude).
tři místa koroze (nic velkého)
vůle (uplně normální jak u ost. aut r.v. 89)
mlhovka funkční jen prasklé sklíčko
řízení při vyšší rychlosti trochu táhne do leva (udělat geometrii)
píchlé kolo dám snad tento týden dokupy
cukání při plynulé jízdě není tak citelné, při šlapání na krk se projevuje (problémy se vzduchem).
A hlavně CENA DOHODOU, tzn. je možné se dohodnou co mám odstranit nebo kde mám slevit. Na Auto (jako dřív) nemám skoro čas tak by si zasloužilo být v lepších rukách. Teď jsem ochoten to prodat za jinou cenu než kdyby to bylo vše opraveno.
A když se na to dívám tak náklady to dat vše do pořádku by neměli být závratné.
Tak že jen připomenu prodávám auto z roku 1989 takže stav nového auta to nemá.
Vady: Nutná oprava sedačky řiče (moc složité to asi nebude).
tři místa koroze (nic velkého)
vůle (uplně normální jak u ost. aut r.v. 89)
mlhovka funkční jen prasklé sklíčko
řízení při vyšší rychlosti trochu táhne do leva (udělat geometrii)
píchlé kolo dám snad tento týden dokupy
cukání při plynulé jízdě není tak citelné, při šlapání na krk se projevuje (problémy se vzduchem).
A hlavně CENA DOHODOU, tzn. je možné se dohodnou co mám odstranit nebo kde mám slevit. Na Auto (jako dřív) nemám skoro čas tak by si zasloužilo být v lepších rukách. Teď jsem ochoten to prodat za jinou cenu než kdyby to bylo vše opraveno.
A když se na to dívám tak náklady to dat vše do pořádku by neměli být závratné.
NEVIM, JESTLI O TECH "DROBNOSTECH" INFORMUJES ALESPON DOPREDU PO TELEFONU, ALE PODLE TVEHO KOMENTARE ASI ANI NE, TO SE PAK NELZE DIVIT, KDYZ JE PRIPADNY KUPUJICI REALNYM STAVEM AUTA DOST OTRAVEN...Dejk55 píše: 1) Tak že jen připomenu prodávám auto z roku 1989 takže stav nového auta to nemá. - TO SICE ANO, ALE VRAK TO TAKY NEMUSI BYT, TO ZALEZI NA MAJITELI, NE NA VEKU AUTA...
2) Vady: Nutná oprava sedačky řiče (moc složité to asi nebude). - VZDYT JE ROZBITEJ MECHANISMUS, KDYZ JE TO TAK JEDNODUCHE, URCITE TO BEHEM 15MIN DAS SAM DO KUPY
3) tři místa koroze (nic velkého) - S OHLEDEM NA SALLUV PRISPEVEK O DIRACH SKRZ TADY UZ NEZBYVA NEZ SE SMAT
4) vůle (uplně normální jak u ost. aut r.v. 89) - PROC BY SAKRA MELA BYT U ROKU 89 NORMALNI VULE? JE NORMALNI, JEN POKUD JSI NA TO AUTO SRAL, ALE V TOM PRIPADE MUZES MIT VULI I AUTA Z ROKU 2002
Sosnová, Most, Brno, Spa, Brands Hatch, Millbrook, Zolder, tbc...

-
-
petersoone
18 tisic je myslim rozumná částka.... 

Re: petersoone
Ty asi uplne normalni nejsi ze? Dival jsem se na vsechny tve přispevky a vsechny jsou podobne tomuto koupit to stejne nechces.... Sam tu prodavas M10 za 30tis a za iso nabizis 18 se prober... Ja uz to tu nechapu nekupuju tak se nevyjadruju...petersoone píše:18 tisic je myslim rozumná částka....

Ex316, 318i, 318is, 327i,335i, 535i, 540iA touring,740i 6kvalt manual na 20''BBS, 328i cabrio,740iA
Vzhledem k tomu, že jsem tento vůz měl před Dejkem55 jako první v ČR, tak ho velice dobře znám a musím říci, že to byla z mých mnoha E30 ta nejlepší. Závady, které jsou popsány jsou myslím maličkosti, které si dokáže každý aspoň trochu šikovný fanda opravit sám. Je pravda, že je tu plno lidí, kteří si nedokážou vyměnit ani žárovku, tak je pochopitelné, že když slyší něco o volných čepech a rozlámané sedačce, tak mají z toho hrůzu. Přitom nejdražší čep na IS stojí 250,-Kč a sedačka se dá bez problémů sehnat za 2000,-Kč. O výměně sedačky se nemá cenu bavit a čepy zvládne vyměnit každý autoservis v bývalém JZD.
Jo a abych nezapoměl mám tady vzkaz pro Petersoona:" Skoč si na záchod a z levého kohoutku teče studená, tak se opláchni". Přeji ti Dejku dobrý prodej a hlavně to chce vydržet. 

Nechtěl jsem se k tomu vyjadřovat,ale je to jak píšeš,myslím si že do 7000,-se ty opravy dají v pohodě zfouknout,pamatujte si vy kecálkové,že vše je opravitelné vč.toho rozlámanýho anatomu a vyhaslé mlhovky,ale musí se trochu chtít.Luboš píše:Vzhledem k tomu, že jsem tento vůz měl před Dejkem55 jako první v ČR, tak ho velice dobře znám a musím říci, že to byla z mých mnoha E30 ta nejlepší. Závady, které jsou popsány jsou myslím maličkosti, které si dokáže každý aspoň trochu šikovný fanda opravit sám. Je pravda, že je tu plno lidí, kteří si nedokážou vyměnit ani žárovku, tak je pochopitelné, že když slyší něco o volných čepech a rozlámané sedačce, tak mají z toho hrůzu. Přitom nejdražší čep na IS stojí 250,-Kč a sedačka se dá bez problémů sehnat za 2000,-Kč. O výměně sedačky se nemá cenu bavit a čepy zvládne vyměnit každý autoservis v bývalém JZD.Jo a abych nezapoměl mám tady vzkaz pro Petersoona:" Skoč si na záchod a z levého kohoutku teče studená, tak se opláchni". Přeji ti Dejku dobrý prodej a hlavně to chce vydržet.
Jestli dokážeš BEZ PROBLÉMŮ sehnat nepoškozenej anatom řidiče s těmahle potahama a do dvou tisíc tak si buď Mistr Yoda nebo máš vrakáč v NěmeckuLuboš píše:...a sedačka se dá bez problémů sehnat za 2000,-Kč...Přeji ti Dejku dobrý prodej a hlavně to chce vydržet.

chápu že tyhle vady dokážou zle otrávit, zvlášť po dlouhý cestě. V inzerátu o nich není ani slovo a drobnosti si představuju jinak, rozhodně ne jako vadu motoru či korozi skrz

member of zewl crew