Skvělou e36 2.0i
Skvělou e36 2.0i
BMW E36 diamant schwarz metalic.
od 1. majitele, ABS, ASR, Servo, Central, el. ovládání př. světel, el. zrcatka, šíbr, rádio Clarion,orig alu kola BMW, nový výfuk a brzdy! TOP STAV! STK na 2 roky! Spotřeba 6,5l na 100km!!!doložitelná historie auta.!!!jen vážné na 607648202
od 1. majitele, ABS, ASR, Servo, Central, el. ovládání př. světel, el. zrcatka, šíbr, rádio Clarion,orig alu kola BMW, nový výfuk a brzdy! TOP STAV! STK na 2 roky! Spotřeba 6,5l na 100km!!!doložitelná historie auta.!!!jen vážné na 607648202
Naposledy upravil(a) Willy dne 24. 10. 2006 09:09, celkem upraveno 1 x.
Re: Skvělou e36 2.0i
Cena 75.000,- (dohoda)
Naposledy upravil(a) Willy dne 25. 10. 2006 16:46, celkem upraveno 1 x.
- Fatal Design
- Kontaktovat uživatele:
Proč by si fanda BMW nekoupul 2.0i?Fatal Design píše:Dražba se nějak nekonáOno víš, dražit se dají věci, kterých moc není a hodně lidí ji chce a né věci, kterých je všude spousta a nikdo je nechce (teda nikdo, kdo je fanda BMW, ti si koupí 325, 328, M3)
... kdyby jsi sem dal alespoň fotky ... ty napíšeš skvělá E36 320 a my se s toho poserem !
Dej sem Foto nebo posli na meil. Orsag.s@seznam.cz.
- Fatal Design
- Kontaktovat uživatele:
... protože je to slabé (na BMW)Willy píše:Proč by si fanda BMW nekoupul 2.0i?Fatal Design píše:Dražba se nějak nekonáOno víš, dražit se dají věci, kterých moc není a hodně lidí ji chce a né věci, kterých je všude spousta a nikdo je nechce (teda nikdo, kdo je fanda BMW, ti si koupí 325, 328, M3)
... kdyby jsi sem dal alespoň fotky ... ty napíšeš skvělá E36 320 a my se s toho poserem !
... nejde mi ani tak o 2.0i, ale o tu dražbu, to mě celkem pobavilo

Uznávám, že ta dražba byla nesmyslná ale na cene trochu slevím pro případnýho zájemce,to auto není na pořádný drifty ani na extra předváděčky ale na městskou honičku to bohatě stačí!Je to hezký a ma suprový jízdní vlasnosti,netknutý,základový, prostě taková malá limuzína.Fatal Design píše:... protože je to slabé (na BMW)Willy píše:Proč by si fanda BMW nekoupul 2.0i?Fatal Design píše:Dražba se nějak nekonáOno víš, dražit se dají věci, kterých moc není a hodně lidí ji chce a né věci, kterých je všude spousta a nikdo je nechce (teda nikdo, kdo je fanda BMW, ti si koupí 325, 328, M3)
... nejde mi ani tak o 2.0i, ale o tu dražbu, to mě celkem pobavilo, myslím ale že cena je to celkem dobrá ...