E21 - M10 1.8
OK,takže: Koberce,molitany s gumou pod nimi,sedadla - stačí přední,papíry na dveře plus ty dozadu s popelníkama,gumový návlek na ručku - ta harmonika, totéž na řadičku,řidičovy dveře komplet s oknem,přední blatníky,přední čelo,přední spojler - plechovej,zadní P blatník,zadní P roh pod nárazník,rohy předního nárazníku plus ty plechy přes spoj,gumy na přední i zadní nárazník,benzínové čerpadlo plus brejle na něj pod kufr,gumy kolem dveří,gumy do dveří kolem okna - ty vnější s lištou,zadní plast mezi světla,vstřikovací jednotku plus trysky,střední díl výfuku,ledvinky,diferák nebo alespoň zadní část a těsnění,gumu kolem předního okna s klínkem,silentbloky do zadní nápravy a simerink mezi převodovku a kardan. A určitě to není všechno,jen jsem vypsal co nemám a potřebuju. Mám plnou kůlnu krámů jako je chladič,topení,kapoty atp. ale nic co bych potřeboval dát na auto.Ada.k píše:Kdybys chtěl nějaké díl tak no problem. Nepotřebuju to nutně udat s autem. Pokud chcešl něco konkrétního tak napiš a já se podivám jestli to mám...mám doho dost z interieru, okna, dveře, kufr, 2 motory+převodovky, napravu tlumiče ramena...dám to levně...

BMW E21 315@318i M10 r.v.83@81
BMW E30 318i M10 r.v.86
Peugeot 405 2,0SRi XU9JAZ r.v.89
WINTER CAR Škoda Favorit 135LX r.v.93
BMW E30 318i M10 r.v.86
Peugeot 405 2,0SRi XU9JAZ r.v.89
WINTER CAR Škoda Favorit 135LX r.v.93
- matal
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Prosím aspoň fotky inerieru, palubky, středový panel a sedačky aspon prední.. děkuji mail: matal@bmwklub.czAda.k píše:fotky interieru mohu poslat až v pátek, nejsem teď doma....mimochodem jak by měli ty lepší fotky vypadat?raději si řekni co konkrétně chceš vyfotit a já ti to můžu poslat na mejl.....
mimochodem sleva na 20tis...