K výbavě kromě nefunkčního serva , by tu ještě bylo funkční ABS a střešní okno.Dále docela slušný oplastování a poladěnej výfuk(kat vykuchán).
Spotřeba podle jízdy, neni problém se vejít do 8-9l a taky neni problém dostat se přes 15l !, v autě jsem jel 230km-h a ješte by to jelo.
Stav karoserie - na stáří vozu vyloženě výborný, pouze pár malých orezlinek(viz fotky..), ani pod oplastováním neni koroze
Baterku to momentálně nemá, ale nějaká by se našla - záleží na domluvě
a ještě jedna menší moucha (uvádím raději všechno na rovinu) - k český dokladům nejsou čísla ani štítky a neni dořešená přestavba . Německý TP je, takže neni problém vyřešit přestavbu a schválení od BMW přijde asi na 2-3tis a možná je to ještě lepší než to převařovat. Barva je skoro stejná takže, se s tím dá jezdit.
Bohužel TK samozřejmě propadlá , nicméně 4krát mně stavěla policie a vždy jsem usmlouval pokutu do 500.- ( a to se vyplatí

Co se týče ceny, zatim neuvádím - prodám nejvyšší nabídce. neni problém auto a papíry zvlášť, pouze musí být zájemci na obojí.s autem skoro nejezdim.
pokud máte ješte nějaké dotazy tak piště, volejte ...
tel.: 608577585
jo a auto je k vidění v Plzni a nějaký ND by se taky ještě našly, vše záleží na domluvě.
Fotky na http://bmw30.wz.cz/