střecha
střecha
kucí měl bych takový dotaz chtěl bych vyměnit ruční ovládání střechy za elektrické vše potřebné mám protože elektrika je nevyndaná v druhém autě.. jsou tam nějaká uskalí nebo více méně co vše se musí vyndat aby to šlo přehodit nikdy jsem to nedělal a nic nenašel tak díky za každou radu
- Maranelo
- Bublik a Ondrášek
- Kontaktovat uživatele:
musis prendat komplet vsechno protoze i samotna konstrukce strechy je trosku jina od te manualni a nebo manualni upravit podle te el. ale nevim jestli to jde.
dalsi veci co musis prendat/udelat
dekl strechy
kabelaz
pravej zamek strechy se spinacem
vyrezat a vyvrtat par der do kastle
zamky deklu s lankama
motorky a tahla
a podle roku vyroby jeste zapojit kabelaz v pojistkove skrince snad od 90 uz je priprava
a to je snad vse... ale jestli mas auto s el, strechou proste vyndavej a zandavej sam uvidis co je potreba
dekl strechy
kabelaz
zamky deklu s lankama
motorky a tahla
a podle roku vyroby jeste zapojit kabelaz v pojistkove skrince snad od 90 uz je priprava
a to je snad vse... ale jestli mas auto s el, strechou proste vyndavej a zandavej sam uvidis co je potreba
tak to s mě potěšilMaranelo píše:musis prendat komplet vsechno protoze i samotna konstrukce strechy je trosku jina od te manualni a nebo manualni upravit podle te el. ale nevim jestli to jde.
dekl strechy
kabelaz
zamky deklu s lankama
motorky a tahla

- Crazytony
- Kontaktovat uživatele:
Stačí uříznout střechu navařit s el.šíbrem a dotáhnout dva kabely k baterce podle mě nejednodušší 

Naposledy upravil(a) Crazytony dne 20. 03. 2008 19:44, celkem upraveno 1 x.
Nejkrásnější pohled na svět je z BMW
325ic
325ic